تور قشم نوروز 98 هتل ارم

  • کد تور: Qeshm13971204
  • قیمت: 2000000 تومان
  • مدت : از 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-28
  • خدمات تور :
    • بلیط رفت و برگشت
    • اقامت هتل به همراه صبحانه
  • تور قشم نوروز 98 هتل ارم: مشاهده پکیج

تور قشم نوروز 98 هتل ارم


ارسال 60% کل هزینه تور قشم نوروز 98 هتل ارم زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

خدمات مازاد:ترانسفر رفت و برگشت و گشت شهری نفری 70 تومان اضافه می شود.

درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران میباشد.

1- نرخ های تور قشم نوروز 98 هتل ارم به تومان محاسبه گردیده است.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

7-ساعت تخلیه اتاق قبل از ساعت 12:00 و تحویل اتاق بعد از ساعت 14:00 می باشد.

8- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار

شدن درهواپیما الزامی است.

9به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما با رزرواسیون جهت تایید نرخ هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید. 

لیست قیمت و هتل هاتور قشم نوروز 98 هتل ارم:

تاریخ مدت اقامت هزینه هر نفر اتاق دو تخته(A) هزینه هر نفر اتاق دو تخته(B) هزینه هر نفر اتاق سه تخته(B) هزینه هر نفر اتاق دو تخته(C) هزینه هر نفر  هزینه هر نفر اتاق چهار تخته(C) درخواست تور
اتاق سه تخته(C)
97/12/28 2شب 2000000 1780000 1880000 1950000 1850000 1850000 درخواست تور
97/12/29 3شب 2880000 2850000 2610000 2770000 2570000 2550000 درخواست تور
4شب 3315000 3275000 2960000 3170000 2900000 2880000 درخواست تور
5شب 3650000 3590000 3200000 3460000 3120000 2400000 درخواست تور
98/01/01 3شب 2880000 2850000 2610000 2770000 2570000 2550000 درخواست تور
4شب 3205000 3170000 2855000 3065000 2790000 2780000 درخواست تور
5شب 3590000 3540000 3150000 3410000 3070000 3050000 درخواست تور
98/01/03 3شب 2570000 2540000 2300000 2450000 2250000 2230000 درخواست تور
4شب 2950000 2900000 2590000 2800000 2530000 2505000 درخواست تور
5شب 3330000 3280000 2880000 3150000 2800000 2780000 درخواست تور
98/01/04 3شب 2350000 2325000 2085000 2245000 3040000 2030000 درخواست تور
4شب 2740000 2700000 2380000 2590000 2320000 2300000 درخواست تور
5شب 3175000 3120000 2725000 2990000 2650000 2620000 درخواست تور
98/01/05 3شب 2250000 2220000 1980000 2140000 1940000 1920000 درخواست تور
4شب 2685000 2450000 2330000 2540000 2270000 2250000 درخواست تور
5شب 3180000 3120000 2730000 2990000 2650000 2620000 درخواست تور
98/01/06 3شب 2200000 2170000 1930000 2090000 1880000 1860000 درخواست تور
4شب 2690000 2650000 2330000 2550000 2270000 2250000 درخواست تور
98/01/07 3شب 2300000 2270000 2040000 2190000 1985000 1970000 درخواست تور
98/01/08 5شب 3120000 3070000 2950000 2940000 2595000 2570000 درخواست تور
98/01/09 4شب 2630000 2590000 2280000 2490000 2210000 2200000 درخواست تور
98/01/10 3شب 2250000 2220000 1980000 2140000 1935000 1920000 درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *