تور قشم نوروز 98 هتل ارم (برگزار شده)

  • کد تور: Qeshm13971204
  • قیمت: 2000000 تومان
  • مدت : از 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-28
  • خدمات تور :
    • بلیط رفت و برگشت
    • اقامت هتل به همراه صبحانه
  • تور قشم نوروز 98 هتل ارم: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور قشم نوروز 98 هتل ارم


ارسال 60% کل هزینه تور قشم نوروز 98 هتل ارم زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

خدمات مازاد:ترانسفر رفت و برگشت و گشت شهری نفری 70 تومان اضافه می شود.

درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران میباشد.

1- نرخ های تور قشم نوروز 98 هتل ارم به تومان محاسبه گردیده است.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

7-ساعت تخلیه اتاق قبل از ساعت 12:00 و تحویل اتاق بعد از ساعت 14:00 می باشد.

8- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار

شدن درهواپیما الزامی است.

9به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما با رزرواسیون جهت تایید نرخ هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید. 

لیست قیمت و هتل هاتور قشم نوروز 98 هتل ارم:

تاریخمدت اقامتهزینه هر نفر اتاق دو تخته(A)هزینه هر نفر اتاق دو تخته(B)هزینه هر نفر اتاق سه تخته(B)هزینه هر نفر اتاق دو تخته(C)هزینه هر نفر هزینه هر نفر اتاق چهار تخته(C)درخواست تور
اتاق سه تخته(C)
97/12/282شب200000017800001880000195000018500001850000درخواست تور
97/12/293شب288000028500002610000277000025700002550000درخواست تور
4شب331500032750002960000317000029000002880000درخواست تور
5شب365000035900003200000346000031200002400000درخواست تور
98/01/013شب288000028500002610000277000025700002550000درخواست تور
4شب320500031700002855000306500027900002780000درخواست تور
5شب359000035400003150000341000030700003050000درخواست تور
98/01/033شب257000025400002300000245000022500002230000درخواست تور
4شب295000029000002590000280000025300002505000درخواست تور
5شب333000032800002880000315000028000002780000درخواست تور
98/01/043شب235000023250002085000224500030400002030000درخواست تور
4شب274000027000002380000259000023200002300000درخواست تور
5شب317500031200002725000299000026500002620000درخواست تور
98/01/053شب225000022200001980000214000019400001920000درخواست تور
4شب268500024500002330000254000022700002250000درخواست تور
5شب318000031200002730000299000026500002620000درخواست تور
98/01/063شب220000021700001930000209000018800001860000درخواست تور
4شب269000026500002330000255000022700002250000درخواست تور
98/01/073شب230000022700002040000219000019850001970000درخواست تور
98/01/085شب312000030700002950000294000025950002570000درخواست تور
98/01/094شب263000025900002280000249000022100002200000درخواست تور
98/01/103شب225000022200001980000214000019350001920000درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *