تور قشم نوروز 98 هتل الوند 1

  • کد تور: Qeshm13971205
  • قیمت: 2140000 تومان
  • مدت : از 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-29
  • خدمات تور :
    • بلیط رفت و برگشت
    •  اقامت هتل به همراه صبحانه
  • تور قشم نوروز 98 هتل الوند 1: مشاهده پکیج

تور قشم نوروز 98 هتل الوند 1


ارسال60%کل هزینه تور قشم نوروز 98 هتل الوند 1 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

خدمات مازاد:ترانسفر رفت و برگشت و گشت شهری نفری 70 تومان اضافه می شود.

درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران میباشد.

1- نرخ های فوق به تومان محاسبه گردیده است.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

7-ساعت تخلیه اتاق قبل از ساعت 12:00 و تحویل اتاق بعد از ساعت 14:00 می باشد.

8- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه

هنگام سوار شدن درهواپیما الزامی است.

9به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما با رزرواسیون جهت تایید نرخ هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید. 

لیست قیمت و هتل ها تور قشم نوروز 98 هتل الوند 1 :

تاریخ مدت دو تخته سه تخته چهارتخته چهار تخته بزرگ سوئیت چهار سوئیت 5 تخته کانکت سوئیت 6 تخته کانکت کودک 2 تا 5سال بدون تخت درخواست تور
اقامت تخته کانکت
97/12/29 3شب 2140000 2060000 1950000 1980000 2050000 1995000 1950000 1200000 درخواست تور
4شب 2590000 2490000 2340000 2380000 2470000 2400000 2340000 1350000 درخواست تور
98/01/03 3شب 2455000 2380000 2265000 2295000 2360000 2310000 2265000 1500000 درخواست تور
4شب 2750000 2650000 2500000 1540000 2620000 2560000 2500000 1500000 درخواست تور
98/01/04 3شب 2455000 2375000 2265000 2295000 2360000 2310000 2265000 1500000 درخواست تور
4شب 2650000 2540000 2390000 2430000 2515000 2455000 2390000 1400000 درخواست تور
98/01/05 3شب 2140000 2060000 1950000 1980000 2050000 1995000 1950000 1200000 درخواست تور
4شب 2380000 2275000 2130000 2170000 2255000 2200000 2130000 1150000 درخواست تور
98/01/06 3شب 1930000 1850000 1750000 1780000 1850000 1785000 1750000 1000000 درخواست تور
4شب 2170000 2070000 1920000 1960000 2050000 1980000 1920000 950000 درخواست تور
98/01/07 3شب 1830000 1750000 1650000 1665000 1730000 1680000 1640000 900000 درخواست تور
4شب 2120000 2020000 1870000 1900000 1990000 1930000 1870000 900000 درخواست تور
5شب 2470000 2330000 2150000 2200000 2305000 2230000 2150000 950000 درخواست تور
98/01/08 3شب 1770000 1695000 1575000 1620000 1680000 1630000 1580000 850000 درخواست تور
4شب 2120000 2020000 1870000 1910000 1990000 1930000 1870000 900000 درخواست تور
5شب 2360000 2230000 2050000 2095000 2200000 2130000 2050000 850000 درخواست تور
98/01/09 3شب 1875000 1800000 1685000 1720000 1780000 1740000 1690000 950000 درخواست تور
4شب 2130000 1900000 1870000 1950000 2100000 1930000 1870000 900000 درخواست تور
98/01/10 3شب 1880000 1800000 1690000 1720000 1780000 1750000 1690000 950000 درخواست تور
98/01/11 5شب 2410000 2280000 2095000 2150000 2255000 2180000 2095000 900000 درخواست تور
98/01/12 4شب 2170000 2080000 1920000 1960000 2050000 1980000 1920000 950000 درخواست تور
98/01/13 3شب 1850000 1750000 1650000 1665000 1730000 1680000 1640000 900000 درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *