تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2 (برگزار شده)

  • کد تور: Qeshm13971204
  • قیمت: 2050000 تومان
  • مدت : از 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-28
  • خدمات تور :
    • بلیط رفت و برگشت
    • اقامت هتل به همراه صبحانه
  • تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2


ارسال 60% کل هزینه تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2 زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1- نرخ های فوق به تومان محاسبه گردیده است.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

7-ساعت تخلیه اتاق قبل از ساعت 12:00 و تحویل اتاق بعد از ساعت 14:00 می باشد.

8- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه

هنگام سوار شدن درهواپیما الزامی است.

9به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما با رزرواسیون جهت تایید نرخ هماهنگ شود.

10- خدمات مازاد:ترانسفر رفت و برگشت و گشت شهری نفری 70 تومان اضافه می شود.

11-درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید. 

لیست قیمت و هتل ها تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2:

تاریخ

مدت

اقامت

هزینه هر نفر

اتاق دو تخته

هزینه هر نفر

اتاق سه تخته

هزینه هر نفر

اتاق چهار تخته

کودک 2تا5سال

بدون تخت

درخواست تور
97/12/29 3 شب 2050000 1920000 1850000 1100000 درخواست تور
4شب 2490000 2320000 2220000 1250000 درخواست تور
98/01/03 3شب 2360000 2230000 2150000 1400000 درخواست تور
4شب 2650000 2480000 2380000 1400000 درخواست تور
98/01/04 3 شب 2360000 2220000 2150000 1400000 درخواست تور
4 شب 2550000 2370000 2270000 1300000 درخواست تور
98/01/05 3شب 2790000 2580000 2440000 1250000 درخواست تور
4شب 2740000 1920000 1830000 1100000 درخواست تور
98/01/06 3شب 2280000 2120000 2010000 1050000 درخواست تور
4شب 1830000 1700000 1650000 900000 درخواست تور
98/01/07 3شب 2070000 1900000 1800000 850000 درخواست تور
4شب 1730000 1600000 1530000 800000 درخواست تور
5شب 2020000 1850000 1750000 800000 درخواست تور
98/01/08 3شب 1670000 1550000 1470000 750000 درخواست تور
4شب 2020000 1850000 1750000 800000 درخواست تور
5شب 1780000 1650000 1570000 850000 درخواست تور
98/01/09 3شب 2020000 1850000 1750000 800000 درخواست تور
4شب 1780000 1650000 1570000 850000 درخواست تور
98/01/10 3شب 1670000 1550000 1470000 750000 درخواست تور
98/01/11 3شب 2310000 2100000 1970000 800000 درخواست تور
98/01/12 3شب 2070000 1900000 1800000 850000 درخواست تور
98/01/13 5شب 1730000 1600000 1520000 800000 درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *