تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2 (برگزار شده)

  • کد تور: Qeshm13971204
  • قیمت: 2050000 تومان
  • مدت : از 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-28
  • خدمات تور :
    • بلیط رفت و برگشت
    • اقامت هتل به همراه صبحانه
  • تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2


ارسال 60% کل هزینه تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2 زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1- نرخ های فوق به تومان محاسبه گردیده است.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

7-ساعت تخلیه اتاق قبل از ساعت 12:00 و تحویل اتاق بعد از ساعت 14:00 می باشد.

8- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه

هنگام سوار شدن درهواپیما الزامی است.

9به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما با رزرواسیون جهت تایید نرخ هماهنگ شود.

10- خدمات مازاد:ترانسفر رفت و برگشت و گشت شهری نفری 70 تومان اضافه می شود.

11-درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید. 

لیست قیمت و هتل ها تور قشم نوروز 98 هتل الوند 2:

تاریخ

مدت

اقامت

هزینه هر نفر

اتاق دو تخته

هزینه هر نفر

اتاق سه تخته

هزینه هر نفر

اتاق چهار تخته

کودک 2تا5سال

بدون تخت

درخواست تور
97/12/293 شب2050000192000018500001100000درخواست تور
4شب2490000232000022200001250000درخواست تور
98/01/033شب2360000223000021500001400000درخواست تور
4شب2650000248000023800001400000درخواست تور
98/01/043 شب2360000222000021500001400000درخواست تور
4 شب2550000237000022700001300000درخواست تور
98/01/053شب2790000258000024400001250000درخواست تور
4شب2740000192000018300001100000درخواست تور
98/01/063شب2280000212000020100001050000درخواست تور
4شب183000017000001650000900000درخواست تور
98/01/073شب207000019000001800000850000درخواست تور
4شب173000016000001530000800000درخواست تور
5شب202000018500001750000800000درخواست تور
98/01/083شب167000015500001470000750000درخواست تور
4شب202000018500001750000800000درخواست تور
5شب178000016500001570000850000درخواست تور
98/01/093شب202000018500001750000800000درخواست تور
4شب178000016500001570000850000درخواست تور
98/01/103شب167000015500001470000750000درخواست تور
98/01/113شب231000021000001970000800000درخواست تور
98/01/123شب207000019000001800000850000درخواست تور
98/01/135شب173000016000001520000800000درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *