تور قطار گردشگری قزوین (برگزار شده)

  • کد تور: Qazvin13980223
  • قیمت: 199.000تومان
  • مدت : یک روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-26
  • خدمات تور :

    یک روزه- راه آهن تهران ساعت 06:00

    • رفت و برگشت با قطار ریل باس
    • بیمه مسافرتی
    • موسیقی
    • عکاس
    • تورلیدر
    • صبحانه(کره، پنیر ، عسل، مربا، شیرتتراپک، نان بروتچن، سرویس چای)
    • نهار(قیمه نثار قزوین، نوشابه، ماست ، دسـر)
    • میان وعده (میوه فصل ،کیک و شیرینی ، چای و آب معدنی)
  • تور قطار گردشگری قزوین: مشاهده پکیج

تور قطار گردشگری قزوین


ارسال کل هزینه تور قطار گردشگری قزوین زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

برای نخستین بار سفر با قطار گردشگری راه آهن به شهر تاریخ و فرهنگ ایران زمین.

شهر هنر و شعر و ادب، شهر عارف قزوینی، علی اکبر دهخدا، عبید زاکانی، میرعماد و نسیم شمال.

در امتداد ریل به ایستگاه تاریخی راه آهن قزوین (ثبت شده در فهرست آثار ملی) رسیده و گشت شهری از خیابان سپه (اولین خیابان ایران) ، مسجد جامع قزوین، بازار سعد السلطنه (بازار سرپوشیده)، بازدید از کاخ چهلستون، سردر عالی قاپو، آب انبار سردار، باغ طبیعت باراجین و صرف غذای محلی قیمه نثار قزوین برنامه ریل گردی یک روزه به شهر قزوین خواهد بود.

زمانبندی و برنامه های سفر:

ساعت 6:00 صبح – حرکت از ایستگاه تهران 

بازدید از کاخ چهل ستون، دولتخانه صفوی، سردرعالی قاپو و خیابان سپه (نخستین خیابان ایران)

دهکده طبیعت باراجین (فدک)

بازدید از خانه امینی ها  بازدید از بازار سعدالسلطنه (خریدسوغاتی، صنایع دستی، شیرینی و …)

بازدید از کهن ترین مسجد جامع ایران 

بازدید از بزرگترین آب انبار تک گنبدی در ایران و جهان (آب انبار بزرگ سرد)
 ساعت 20:30- بازگشت و اتمام سفر در ایستگاه تهران

لوازم ضروری برای هر سفر بسته به منطقه و فصل سفر و شرایط آب و هوایی از طریق لیدر تور و کانال اطلاع رسانی ویژه همان گروه، اطلاع رسانی خواهد شد. همراه داشتن وسایل زیر را پیشنها می کنیم :

لباس مناسب فصل و منطقه، داروهای ضروری، کفش پیاده روی، عینک آفتابی، دوربین عکاسی

برنامه قطار گردشگری مجموعه “ریل گردی” در شرایط نامساعد جوی و فنی راه آهن قابل جابجایی می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو تور با کانتر مربوطه تور قطار گردشگری قزوین خانم موسوی داخلی 111 و 112 تماس حاصل نمائید.

لیست قیمت و هتل ها تور قطار گردشگری قزوین :

زمان حرکت

هزینه هر نفر بزرگسال

درخواست تور

26 اردیبهشت

199000 تومان

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.