تور ماسوله قلعه رودخان (برگزار شده)

  • کد تور: masuleh13971006
  • قیمت: 75000تومان
  • مدت : یک روزه
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-07
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا : 7و14و21و28دی     یک روزه زمینی       رفت و برگشت با اتوبوس توریستی

                                       محل حرکت : هتل هما تهران

    • سفر یکروزه از صبح تا شب با وسیله نقلیه توریستی
    • راهنمای تورازابتدا تا انتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • میان وعده
    • یک وعده صبحانه
  • تور ماسوله قلعه رودخان: مشاهده پکیج

تور ماسوله قلعه رودخان


ارسال کل هزینه تور ماسوله قلعه رودخان زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

ماسوله یکی از مناطق و شهرهای قدیمی در شمال کشور است که در دسته ی تورهای طبیعت گردی یک روزه جای می گیرد.

شهر تاریخی ماسوله در بخش جنوب غربی گیلان واقع شده است و فاصله ی آن از شهر فومن به اندازه ی 36 کیلومتر می باشد.

در ماسوله به چهار محله به نام های خانه بر، مسجد بر، کی سر و اسد محله برخورد می کنید که هر یک به بازار اصلی شهر می رسند.

هوای ماسوله بسیار تازه و پاک بوده و شش هایتان را وادار می کند تا به وسعت طبیعتی که مقابلش قرار گرفته اید، باز شده و تنفسی پاک و فرح بخش را تجربه کنند.

از دیگر دیدنی ها و جاذبه های گردشگری فومن:

غار خون فوشه، بقعه ی سبز قبا، سیاه مزگی، چشمه آب معدنی علی زاخونی و زمزمه و …

گشتهای تور ماسوله قلعه رودخان :

سد منجیل،امامزاده هاشم،روستای پلکانی ماسوله،آبشار و بازار سنتی ماسوله،قلعه هزار پله رودخان،بازار فومن

پرداخت کلیه ورودیه ها بعهده مسافران می باشد.

سفر یکروزه از صبح تا شب با وسیله نقلیه توریستی، راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور،بیمه مسافرتی ،میان وعده+یک وعده صبحانه

اطلاعات رفت تور ماسوله قلعه رودخان:

ساعت حضور در محل حرکت:

02:45

ساعت حرکت:

03:00

طول مدت مسیر زمینی:

05:00

ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

08:00

 اطلاعات برگشت تور ماسوله قلعه رودخان:

ساعت حضور در محل حرکت:

16:45

ساعت حرکت:

17:00

طول مدت مسیر زمینی:

05:00

ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

22:00

 جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتور طبیعت گردی آقای امید حسامی09124034932 و خانم جلیلی داخلی 111-112 تماس حاصل نمايید.

هزینه هر نفر

بزرگسال 

هزینه هر نفر کودک

 2تا 4 سال

هزینه هر نفر

بزرگسالغیر ایرانی

درخواست تور
75000 49000 99000 درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *