تور مالزی پوکت 98 (برگزار شده)

  • کد تور: phuket13980403
  • قیمت: 7.330.000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-04-03
  • خدمات تور :
    •    بلیط
    • ويزا
    • 7شب اقامت باصبحانه
    • ترانسفر
    • يک گشت شهری
    • لیدرفارسي
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه
  • تور مالزی پوکت 98: مشاهده پکیج

تور مالزی پوکت 98


ارسال60%کل هزینه تور مالزی پوکت 98 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

مالزی یکی از بهترین کشورهای جنوب شرقی آسیا است که می توانید به آن سفر کنید. چنانچه قصد خرید تور مالزی را دارید.

می توانید از آژانس مسافرتی آسمان پر ستاره، این تور گردشگری را با قیمت مناسب خریداری کرده و با اطمینان خاطر به این

کشور سفر کنید.

کودک زیر 2 سال 190.000 تومان

مدارک  ویزا:

ویزای تایلند:کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی+یک قطعه عکس جدید پشت زمینه سفید

پرینت حساب بانکی براییک خانواده ، تنها پرینت حساب سرپرست خانواده کافیست.

ویزای سنگاپور: اسکن از صفحه مشخصات گذرنامه یک قطعه عکس 3×4 متفاوت، رنگی، زمینه سفید،کاملاً از رو به رو،

بدون لبخند وعینک.

1–Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت12:00 ظهر می باشد.

2 -مسئولیت کنترل پاسپورت در تور مالزی پوکت 98 بعهده آژانس همکار می باشد.

3-به دلیل تغییرات و نوسان نرخ دلار قیمت پکیج با کانتر مربوطه حتما چک شود.

4-درصورت جا ندادن هتلهای نام برده شده و هتل های مشابه کانفرم خواهد شد.

5-بیمه مسافرتی  برای مسافرین بالای 55 سال اجباری است که بصورت جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه خانم ابراهیمی داخلی117-118 تماس حاصل نمائید.

لیست قیمت هتل های تور

هتل

درجه

هرنفردوتخته

هرنفریکتخته

6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور

PATONG HOLIDAY

3*

7330000

8080000

N/A

5930000

BEL AIR

3*

7420000

8270000

N/A

6020000

PJ PATONG RESORT

3*

7800000

9020000

N/A

6120000

ANDATEL GRAND

3*

7890000

9210000

N/A

6210000

SHARAYA RESIDENCE

3*

7890000

9210000

6960000

6210000

PATONG HERITAGE

3*

8080000

9590000

7150000

6300000

IBIS PATONG

3*

8180000

9780000

7150000

6300000

ASHLEE PLAZA

4*

8180000

9780000

7250000

6300000

SLEEP WITH ME

4*

8460000

10340000

7530000

6400000

DEEVANA

4*

8830000

11090000

7900000

6590000

ROYAL PARADISE

4*

8930000

11280000

8000000

6590000

THE CHARM

4*

9020000

11470000

8090000

6680000

FISHERMAN

4*

9120000

11660000

8190000

6680000

SWISSOTEL

5*

9400000

12220000

8470000

7060000

PATONG MERLIN

5*

9870000

12170000

8940000

6960000

THAVORN BEACH

4*

9960000

13350000

9030000

7060000

 ORCHID RESORT

4*

10340000

14110000

9410000

7150000

MILLENIEM RESORT

5*

10530000

14480000

9600000

7250000

GRAND MERCURE

5*

11000000

15420000

10070000

7430000

 

 

 

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.

 

مدارک مورد نیاز

کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

یک: شناسنامه ایرانی
کپی صفحات اول و دوم شناسنامه

دو: گذرنامه
باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس، زمینه‌ روشن در ابعاد ۴*۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود ۷۰ دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

 

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و واچر قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.