تور مشهد قطار رجا 6 تخته

  • کد تور: mashhad13980906
  • قیمت: 499.000 تومان
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-09-06
  • خدمات تور :

    بلیط رفت و برگشت زمینی قطار رجاء +اقامت+صبحانه ناهار شام

  • تور مشهد قطار رجا 6 تخته: مشاهده پکیج

تور مشهد قطار رجا 6 تخته


شرایط و قوانین تور مشهد قطار رجا 6 تخته به شرح زیر می باشد.

تور مشهد به عنوان یک تور زیارتی داخلی هر ساله فروش زیادی داشته و مورد استقبال قرار دارد.
نخستین مقصد در تور مشهد حرم مطهر امام رضا (ع) می باشد. پس از آن به سراغ جاذبه های گردشگری شهر خواهید رفت.
آرامگاه حکیم فردوسی دیگر مکان مهم و زیارتی در تور گردشگری مشهد مقدس به شمار می رود.
اما از دیدنی های طبیعی مشهد باید به دریاچه چشمه سبز، پارک ملت، پارک کوهسنگی، پارک هفت حوض و … اشاره کرد.
همین طور حتما به آرامگاه نادرشاه نیز بروید.
آرامگاه نادرشاه افشار مکانی تاریخی ست که ارزش گردشگری فوق العاده ای دارد.
اگر از خود مشهدی ها بپرسید، آن ها پارک وکیل آباد را به شما توصیه می کنند.
به علاوه اگر اهل غارگردی باشید، غار مغان نیز در 35 کیلومتری شهر یک تور نیمروزی هیجان انگیز خواهد بود.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- بلیط و هتل ها گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- همراه داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی هنگام سوار شدن به قطار و ورود هتل الزامی است.

5- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

6-نرخ ها با صبحانه می باشد.

امکان رزرو هتل های مورد نظر شما توسط کانتر مربوط

آماده همکاری با ارگانها و گروهای خاص

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مشهد خانم سفید بری و آقای حسامی داخلی 112-117 و یا تلگرام تماس حاصل نمایید.

بلیط رفت و برگشت قطار:

نام و درجه هتل
موقعیت مکانی
تور قطار 6 تخته 
درخواست تور
حجاب3*  منو انتخابی
امام رضا 5
499.000
ماریشان2* منوانتخابی
امام رضا 5
499.000
شریف1* منو بوفه
امام رضا 5
599.000
رسالت 3*  منو بوفه
امام رضا 8
699.000
نسیم 3* منو بوفه
امام رضا 8
799.000
حیاط شرق 4* منو بوفه
نواب صفوی
899.000
قصر 5* فقط صبحانه
امام رضا 29
1.199.000
درویشی 5* فقط صبحانه
امام رضا 29
1.499.000

 

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.