تور مشهد قطار (برگزار شده)

  • کد تور: mashhad13980230
  • قیمت: 420.000 تومان
  • مدت : از 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-01
  • خدمات تور :

    مشهد 3 روزه قطار پرستو، غزال و سروش

    • رفت و برگشت با قطار
    • 2 شب و 3 روز اقامت در هتل پرستاره و سارینا با صبحانه
    • سرویس به حرم
  • تور مشهد قطار: مشاهده پکیج
  • تور مشهد قطار
    میانگین 5 از 1 نظر

تور مشهد قطار


دریافت 60% کل هزینه تور مشهد قطار زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی مورد  تأیید نمی باشد.

تور مشهد به عنوان یک تور زیارتی داخلی هر ساله فروش زیادی داشته و مورد استقبال قرار دارد.

نخستین مقصد در تور مشهد حرم مطهر امام رضا (ع) می باشد. پس از آن به سراغ جاذبه های گردشگری شهر خواهید رفت.

آرامگاه حکیم فردوسی دیگر مکان مهم و زیارتی در تور گردشگری مشهد مقدس به شمار می رود.

اما از دیدنی های طبیعی مشهد باید به دریاچه چشمه سبز، پارک ملت، پارک کوهسنگی، پارک هفت حوض و … اشاره کرد.

همین طور حتما به آرامگاه نادرشاه نیز بروید.

آرامگاه نادرشاه افشار مکانی تاریخی ست که ارزش گردشگری فوق العاده ای دارد.

اگر از خود مشهدی ها بپرسید، آن ها پارک وکیل آباد را به شما توصیه می کنند.

به علاوه اگر اهل غارگردی باشید، غار مغان نیز در 35 کیلومتری شهر یک تور نیمروزی هیجان انگیز خواهد بود.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- بلیط و هتل ها گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- همراه داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی هنگام سوار شدن به قطار و ورود هتل الزامی است.

5- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

6-نرخ ها با صبحانه می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-112 و یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

تاریخ

پرستاره

سارینا *4

درخواست تور

2 شب

3 شب

2 شب

3 شب

98/03/01

420000

420000

440000

510000

درخواست تور

98/03/02

440000

435000

440000

510000

درخواست تور

98/03/03

440000

435000

440000

510000

درخواست تور

98/03/04

440000

420000

440000

510000

درخواست تور

98/03/05

420000

405000

440000

510000

درخواست تور

98/03/06

400000

390000

440000

510000

درخواست تور

98/03/07

400000

390000

440000

510000

درخواست تور

98/03/08

400000

390000

440000

510000

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *