تور مشهد هتل 2 ستاره (برگزار شده)

  • کد تور: mashhad13971108
  • قیمت: 557000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-11-02
  • خدمات تور :

         مشهد                هتل 2ستاره

    • هتل سفیران
    • هتل مشکات
    • هتل حافظ
    • هتل کوثر
    • هتل بشری
  • تور مشهد هتل 2 ستاره: مشاهده پکیج

تور مشهد هتل 2 ستاره


دریافت 60% کل هزینه تور مشهد هتل 2 ستاره زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی مورد تأیید نمی باشد.

تور مشهد سفر به قطب گردشگری مذهبی ایران است.

هر ساله مسلمانان بسیاری برای زیارت امام هشتم، امام رضا (ع)، به این شهر می آید.

درحالی که مشهد به دلیل قرار گرفتن در رشته کوه های بینالود از جاذبه های طبیعی فراوانی برخوردار است.

1-نرخ های تور مشهد هتل 2 ستاره به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- پرواز چارتر و هتل ها گارانتی می باشد. کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل هاتور مشهد هتل 2 ستاره:

تاریخ هتل سفیران هتل مشکات هتل حافظ 2* هتل کوثر 2* بشری2 * درخواست تور
دو شب دو شب دو شب دو شب دو شب درخواست تور
97/11/02 557 567 641 630 851 درخواست تور
97/11/03 567 578 651 641 861 درخواست تور
97/11/04 588 599 672 662 882 درخواست تور
97/11/05 662 672 746 735 956 درخواست تور
97/11/06 620 630 704 693 914 درخواست تور
97/11/07 588 599 672 662 882 درخواست تور
97/11/08 567 578 651 641 861 درخواست تور
97/11/09 557 567 641 630 851 درخواست تور
97/11/10 588 599 672 662 882 درخواست تور
97/11/11 630 641 714 704 924 درخواست تور
97/11/12 651 662 735 725 945 درخواست تور
97/11/13 620 630 704 693 914 درخواست تور
97/11/14 567 578 651 641 861 درخواست تور
97/11/15 557 567 641 630 851 درخواست تور

 

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 7 میانگین: 3.3]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *