تور مشهد هتل 5 ستاره (برگزار شده)

  • کد تور: mashhad13971208
  • قیمت: 1071000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-04
  • خدمات تور :

    مشهد هتل 5 ستاره اسفند 97

    •  پرواز رفت و برگشت
    • هتل قصر الضیافه
    • هتل قصر الماس
    • هتل هما1
    • هتل هما2
    • هتل مدینه الرضا
    • هتل درویشی
    • هتل قصر طلایی
  • تور مشهد هتل 5 ستاره: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور مشهد هتل 5 ستاره


دریافت60%کل هزینه تور مشهد هتل 5 ستاره زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی موردتأیید نمیباشد.

تور مشهد سفر به قطب گردشگری مذهبی ایران است که هر ساله مسلمانان بسیاری برای زیارت امام هشتم، امام رضا (ع)، به این شهر می آید.

مشهد یکی از شلوغ ترین و پربازدیدترین شهرهای زیارتی به شمار می رود.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- پرواز چارتر و هتل ها گارانتی می باشد.کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام ورودبه هواپیما و هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها:

تاریخهتل قصرالضیافه 5*هتل قصرالماس 5*هتل هما1 5*هتل هما2 5*هتل مدینه الرضا 5*درخواست تور
دو شبدو شبدو شبدو شبدو شب
97/11/041071987830819935درخواست تور
97/12/05120811249669561071درخواست تور
97/12/0611131029872861977درخواست تور
97/12/071061977819809924درخواست تور
97/12/081050966809798914درخواست تور
97/12/091029945788777893درخواست تور
97/12/1011031019861851966درخواست تور
97/12/1111241040882872987درخواست تور
97/12/1212601176101910081124درخواست تور
97/12/13120811249669561071درخواست تور
97/12/14115510719149031019درخواست تور
97/12/15116610829249141029درخواست تور
97/12/16118711039459351050درخواست تور
97/12/17120811249669561071درخواست تور
تاریخهتل درویشی  5*درخواست تورهتل قصرطلایی 5*درخواست تور
دو شبدرخواست توردو شب
97/12/04877درخواست تور989درخواست تور
97/12/05887درخواست تور1000درخواست تور
97/12/06908درخواست تور1021درخواست تور
97/12/07982درخواست تور1094درخواست تور
97/12/08940درخواست تور1052درخواست تور
97/12/09908درخواست تور1021درخواست تور
97/12/10887درخواست تور1000درخواست تور
97/12/11877درخواست تور989درخواست تور
97/12/12908درخواست تور1021درخواست تور
97/12/13950درخواست تور1063درخواست تور
97/12/14971درخواست تور1084درخواست تور
97/12/15940درخواست تور1052درخواست تور
97/12/16887درخواست تور1000درخواست تور
97/12/17877درخواست تور989درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *