تور مشهد هوایی هتل 4 ستاره

  • کد تور: mashhad13980907
  • قیمت: 1.099.000 تومان
  • مدت : 3 شب و 4روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-09-07
  • خدمات تور :

    بلیط رفت و برگشت بلیط هواپیما+اقامت+صبحانه ناهار شام

  • تور مشهد هوایی هتل 4 ستاره: مشاهده پکیج

تور مشهد هوایی هتل 4 ستاره


تور مشهد مقدس یکی از پرفروش ترین تورهای داخلی به شمار می رود

که به برکت وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) هر ساله میزبان تعداد کثیری زائر از نقاط مختلف ایران و جهان است.

این شهر مذهبی هرساله قریب به 30 میلیون زائر داخلی و خارجی را که درکنار زیارت حرم امام رضا (ع) به رستوران گردی،

خرید و بازدید از اماکن تاریخی و تفریحی این شهر می پردازند در خود جای می دهد.

اما از دیدنی های طبیعی مشهد باید به دریاچه چشمه سبز، پارک ملت، پارک کوهسنگی، پارک هفت حوض و … اشاره کرد.

آرامگاه نادرشاه افشار مکانی تاریخی ست که ارزش گردشگری فوق العاده ای دارد.

اگر از خود مشهدی ها بپرسید، آن ها پارک وکیل آباد را به شما توصیه می کنند.

شرایط تور:

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل ها گارانتی می باشد. کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

 نرخ های تور مشهد هوایی هتل 4 ستاره با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

ارسال 60%کل نرخ تور مشهد هوایی هتل 4 ستاره زمان رزرواسیون ضروری،درغیر اینصورت رزرو ارسالی مورد تأیید نمی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر داخلی آقای خانم سفید بری 115 خانم موسوی 123 تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت و هتلها :

نام و درجه هتل 
موقعیت مکانی
تور هوایی
درخواست تور
حیاط شرق 4* منو بوفه
امام رضا 5
1.099.000
عماد 4* منو انتخابی
نواب صفوی
1.099.000
الماس 4* منوانتخابی
امام رضا 22
1.299.000
کیانا 4* فقط صبحانه
امام رضا 2
1.299.000
تارا 4* منو انتخابی
امام رضا 5
1.299.000
اترک 4* منو انتخابی
میدان آب
1.399.000
جواد 4* منوانتخابی
امام رضا 3
1.399.000
اطلس 4* منو انتخابی
میدان آب
1.399.000
تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.