تور نمایشگاه چاینا پلاست (برگزار شده)

  • کد تور: guangzhou13980204
  • قیمت: 5600000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-31
  • خدمات تور :

    رفت 31 اردیبهشت                            برگشت 8 خرداد

    • پرواز ماهان گوانجو
    • 7 شب هتل 4 ستاره با صبحانه
    • راهنما
    • ويزاي گروهي
    • ترانسفر فرودگاهي
    • 2 روز ترانسفر نمایشگاهی
  • تور نمایشگاه چاینا پلاست: مشاهده پکیج
  • تور نمایشگاه چاینا پلاست
    میانگین 5 از 2 نظر

تور نمایشگاه چاینا پلاست


ارسال 60% کل هزینه تور نمایشگاه چاینا پلاست زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

گوانگجو (کانتون) شهری باشکوه پر از قدرت و عظمت می بشد که در امتداد خط ساحلی جنوب چین قرار گرفته است.

این شهر به عنوان سومین شهر بزرگ در کشور چین، مرکز سیاسی، اقتصادی، علمی، آموزشی و فرهنگی در منطقه ی گوانگدونگ به حساب می آید.

این یکی از بزرگترین مراکز تجاری محسوب می شود و با تاریخی بیش از 2200  سال و معابد قدیمی و برج های فولادین خود، مقصد گردشگری

عالی محسوب می شود.

با خرید تور گوانگجو خود را در شهری خواهید یافت که به لحاظ مدرنیته و توسعه ی دنیای هوشمند، از شهرهای سرآمد جهان به شمار می رود.

این شهر به عنوان نخستین هایی بود که از سال 1978 میلادی سیاست اصلاحات و بازتعریف به عنوان پیشگامی توسعه ی اقتصادی کشور،

با ایجاد فرصت های فراوان متحول گردید. به خصوص در زمینه ی تجارت، گردشگری، رستوران ها و کافه ها، املاک و مستغلات و …، به این

ناحیه از چین توجه زیادی شده است.

مدارک موردنیاز تور نمایشگاه چاینا پلاست :

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس4*6رنگي تمام رخ
  •  کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • نامه معتبر تمکن مالی به ازای هر نفر
  • شغل
  • شماره تلفن

تكميل فرم سفارت چين (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COM  مي باشد.)

1- کلیه نرخها به تومان می باشد.

2- کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تاریخ می باشد.

3- بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

4- در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري، شركت آسمان پرستاره پرشیا هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

5- مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس پرستاره پرشیا مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت

خروج ازکشور مسافر را  نخواهدداشت. 

6- نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم صالحی و خانم عابدی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل تور نمایشگاه چاینا پلاست :

هتل

بلیط تک

دوتخته هرنفر

یک تخته هر نفر

درخواست تور

ASIA  INTERNATIONAL

GUANGZHOU  5*BB

5600000

13850000

17850000

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *