تور نمایشگاه گوانگجو

  • کد تور: china13980119
  • قیمت: 12800000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-19
  • خدمات تور :
    • پروازمستقیم ماهان به گوانگجو
    • ویزا
    • اقامت درهتل5ستاره با صبحانهCAVAN
    • ترانسفر فرودگاهی و بین شهری و نمایشگاه
    • راهنمای فارسی زبان
  • تور نمایشگاه گوانگجو بهار: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور نمایشگاه گوانگجو


ارسال 60% کل هزینه تور نمایشگاه گوانگجو زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تور گوانگجو (کانتون) شهری باشکوه پر از قدرت و عظمت می بشد که در امتداد خط ساحلی جنوب چین قرار گرفته است.

این شهر به عنوان سومین شهر بزرگ در کشور چین، مرکز سیاسی، اقتصادی، علمی، آموزشی و فرهنگی در منطقه ی گوانگدونگ

به حساب می آید.

این یکی از بزرگترین مراکز تجاری محسوب می شود و با تاریخی بیش از 2200  سال و معابد قدیمی و برج های فولادین خود،

مقصد گردشگری عالی محسوب می شود.

مدارک مورد نیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس 4*6 رنگي تمام رخ
  • کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • نامه تمکن مالی به ازای هر نفر
  • شغل
  • شماره تلفن
  • تكميل فرم سفارت چين (فايل PDF قابل پرينت برروي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COM  مي باشد.)

1- کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2- بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3- در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري, شركت آسمان پرستاره پرشیا هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد

داشت.

4- مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد.

آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

5- نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد.

محصولات فاز یک : ماشین آلات صنعتی سبک و سنگین ، انواع موتور سیکلت و قطعات یدکی ، انواع دوچرخه و قطعات ، قطعات یدکی خودرو ، محصولات شیمیایی ، ابزار و یراق ، لوازم خودرو ، لوازم برقی منزل ، لوازم برقی مصرفی ، محصولات الکتریکی و الکترونیکی ،محصولات کامپیوتری و صنایع وابسته ، موبایل ، قطعات یدکی و تجهیزات ، محصولات روشنایی و لوستر ، ماشین آلات ساختمانی ، لوازم ساختمانی و تزئینی ، انواع کاشی و سرامیک ، محصولات ایمنی ، اتش نشانی ، انواع کف پوش و کاغذ دیواری ، MDF ، کابینت و یراق آلات

محصولات فاز دو : کلیه لوازم خانه و آشپزخانه غیر برقی ، لواز نظافت خانه ، سرامیک های هنری و دکوری ،دکوراسیون منزل ، محصولات شیشه ای و هنری ، مبلمان منزل و اداری و صنایع مربوطه ، لوازم باغبانی ، محصولات سنگ و فلز ، گل مصنوعی ، محصولات بهداشتی و بهداشت فردی ، لوازم ارایش و زیبایی ، ساعت و لوازم نوری ، انواع اسباب بازی ، لوازم تبلیغاتی و هدایا ، محصولات فستیوال و کادوئی ، دکوراسیون فلزی و سنگین ، عینک و لنز ، بدلیجات

محصولات فاز 3 : پوشاک زنانه و مردانه ، پوشاک کودکان ، پوشاک ورزشی و راحتی ، خز – چرم و محصولات مرتبط ، منسوجات و بافندگی ، فرش و پرده های نقش دار ، انواع پارچه ، انواع پتو ، محصولات و صنایع غذایی ، محصولات بومی و صنایع دستی ، محصولات و تجهیزات پزشکی ، محصولات ورزشی و تفریحی ، لوازم اداری ، لوزم التحریر ، کیف و کفش و چمدان ، جعبه و بسته بندی های تبلیغاتی

جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانتر تور مربوطه خانم صالحی و خانم عابدی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها:

فاز

تاریخ پرواز

هرنفردو تخته

هرنفریکتخته

درخواست تور

2

29 فروردین به 6 اردیبهشت

12800000

16600000

درخواست تور

2

1 به 9 اردیبهشت

13700000

17850000

درخواست تور

2+3

3 به 16 اردیبهشت

15300000

19900000

درخواست تور

3

10 به 18 اردیبهشت

11900000

14900000

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *