تور هند 98

  • کد تور: india13980308
  • قیمت: 6539000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-08
  • خدمات تور :
    • بليط رفت و برگشت ماهان
    • ويزا
    • 3شب دهلی+2شب آگرا+2شب جبپور با صبحانه
    • لیدرفارسی زبان
    • ترانسفر فرودگاهي بين سه شهر
    • 3روز گشت شهری همراه با 3 وعده غذا
    • گشت خرید جیپور
  • تور هند 98: مشاهده پکیج
  • تور هند 98
    میانگین 1 از 1 نظر

تور هند 98


ارسال 60% کل هزینه تور هند 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر 2 سال 1690000 تومان

گشت دهلی:

بازدید از مقبره گاندی, مسجد جامع, کاخ قرمز, منارقطب, دروازه هند, ساختمان پارلمان

 گشت آگرا: 

تاج محل, قلعه آگرا

گشت جيپور:

بازديدازقلعه آمبر, كاخ شهر, جانتارمانتار, کاخ بادها

(کلیه ورودی ها به عهده خود مسافر می باشد.)

مدارک جهت ويزا :

  • اسکن پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار(حجم زیر 300 KB فایل PDF )
  • 2 قطعه عکس5*5تمام رخ(فایل JPG)
  • کپی صفحه اول و دوم  شناسنامه
  • کپی کارت ملی پشت و رو
  • آدرس منزل و محل کار و تلفن دقيق مسافر (درج امضای مسافر داخل پاسپورت الزامی است.حداقل زمان اخذ ویزا 10روز کاری است)

حداقل زمان اخذ ویزا 10 روز کاری است.

داشتن گذرنامه جداگانه برای هرنفر، حتي نوزادان زير 2 سال الزامی می باشد.

( نمونه فرم ويزاي سفارت هند در این صفحه موجود است)  

1-کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی و غيرقابل کنسل شدن و تغییر و  استردادمی باشد.

2- درصورت کنسلی و no showکل هزينه بليط + ويزا و هزينه 3 شب هتل دريافت خواهد شد.

3 -Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد .

4 -در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت هند، شرکت آسمان پر ستاره پرشیا هيچگونه تعهدی نداشته و مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه هاي ديگر عينا” از مسافر مسترد خواهد شد.

5-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس ثبت نام كننده بوده و شرکت آسمان پرستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هرگونه ممنوعيت خروج ازکشور مسافر نخواهد داشت.

6- بیمه سفربرای مسافران بالای 55 سال اجباری و مبلغ 55000 تومان اضافه دریافت خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور هند خانم صالحی و عابدی داخلی 117-11-119 تماس حاصل نمائید.

دهلی-آگرا-جیپور

درجه

هرنفردوتخته

هرنفریکتخته

6 تا 12 سالبا تخت

2 تا 6سالبدون تخت

درخواست تور 

GOLDEN TULIP

UTKARSH VILAS

MARI GOLD/VESTA

*4 BB

6539000

8340000

4840000

3540000

درخواست تور

COUNTRY INN SUITES

CLARKS SHIRAZ

MANSINGH

*5 BB

7039000

9640000

5140000

3540000

درخواست تور

THE LEELA AMBIENCE

RAMADA PLAZA

CROWN PLAZA

*5 BB

7839000

10900000

5540000

3540000

درخواست تور

 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای هند

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

۲ دیدگاه برای ”تور هند 98

  1. با عرض سلام
    اینجانب عارف اعظمی مقیم دهلی نو بعنوان لیدرفارسی زبان آمادگی خودرا جهت همکاری با این آژانس اعلام می دارم
    باتشکر
    0091-9811748290

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *