تور هند 98

  • کد تور: india13980523
  • قیمت: 3.990.000 تومان+1690$
  • مدت : 11 شب و 12 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-06-15
  • خدمات تور :

    12 روزه دور هندوستان  بلیط ایران ایر 15 شهریور  ساعت رفت 7:45  ساعت برگشت 17:30

    • ویزا

    • 2شب دهلی+2شب آگرا+2شب جبپور +2شب گوا+3شب بمبئی با صبحانه

    • لیدر فارسی زبان

    • ترانسفر فرودگاهي

  • تور هند 98: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور هند 98


ارسال 60% کل هزینه تور هند 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

مدارک جهت ويزا :

-اسکن پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار (حجم زیر 300 KB فایل PDF )
-اسکن  عکس 5*5 تمام رخ( فایل JPG)
-کپی صفحه اول و دوم  شناسنامه-کپی کارت ملی  پشت و رو
-آدرس منزل و محل کار و تلفن دقيق مسافر. درج امضای مسافر داخل پاسپورت الزامی است.حداقل زمان اخذ ویزا 10روز کاری است .           
-داشتن گذرنامه جداگانه برای هر نفر، حتي نوزادان زير  2سال الزامی می باشد.

( نمونه فرم ويزاي سفارت هند در این صفحه موجود است)  

1-کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی و غيرقابل کنسل شدن و تغییر و  استردادمی باشد.

2- درصورت کنسلی و no show کل هزينه بليط + ويزا و هزينه 3 شب هتل دريافت خواهد شد.

3 -Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد .

4 -در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت هند، شرکت آسمان پر ستاره پرشیا هيچگونه تعهدی نداشته و مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه هاي ديگر عينا” از مسافر مسترد خواهد شد.

5-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس ثبت نام كننده بوده و شرکت آسمان پرستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هرگونه ممنوعيت خروج ازکشور مسافر نخواهد داشت.

6- بیمه سفر برای مسافران بالای 55 سال اجباری و مبلغ 55.000 تومان اضافه دریافت خواهد شد.

7- به علت نوسان نرخ بلیط و دلار حتما با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید

جهت کسب اطلاعات بیشتر با  خانم احتشام و خطیب داخلی 111-112 تماس حاصل نمائید.

درجه

هر نفر دو تخته

هر نفر یک تخته

4 تا 12 سال با تخت

2 تا 4 سال بدون تخت

درخواست تور

5*

BB

1690$+

3990000

2790$+

3990000

1590$+

3690000

790$+

3690000

درخواست تور

 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای هند

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

2 دیدگاه برای ”تور هند 98

  1. با عرض سلام
    اینجانب عارف اعظمی مقیم دهلی نو بعنوان لیدرفارسی زبان آمادگی خودرا جهت همکاری با این آژانس اعلام می دارم
    باتشکر
    0091-9811748290

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *