تور پاتايا تايلند (برگزار شده)

  • کد تور: pataya13970726
  • قیمت: 4760000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-07-26
  • خدمات تور :

              پاتایا 8 روزه ماهان ایر

    • ويزا
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفر فرودگاهي
    • يک گشت شهری
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور پاتايا تايلند: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور پاتايا تايلند


ارسال 60% کل هزینه تور پاتايا تايلند زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی مورد تأیید نمی باشد.

زیر دو سال 450000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه خانم عابدی داخلی 117-118-119 و09027398254 تماس حاصل نمايید.

هتل هرنفر

دوتخته

هرنفر

يکتخته

6تا12سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
*SAWASDEE SUNSHINE 3 4760000 5610000 4090000 3880000 درخواست تور
*SUN RESORT&SPA 3 4980000 5930000 4200000 3990000 درخواست تور
*PIYADA RESIDENCE 3 5190000 6350000 4410000 3880000 درخواست تور
*SIWALAI  3 5290000 6560000 4620000 3880000 درخواست تور
*NARIS ART 3 5400000 6770000 4520000 3880000 درخواست تور
*GOLDEN BEACH 3 5720000 7410000 5050000 4200000 درخواست تور
*IBIS  3 6030000 8040000 N/A 4310000 درخواست تور
*NOVA PLATINIUM 4 6670000 9310000 6000000 4620000 درخواست تور
*VISTA 4 6670000 9310000 6000000 4730000 درخواست تور
*SEASON FIVE & MERCURE  4 6880000 9730000 6210000 4830000 درخواست تور
*GARDEN CLIFF 5 7940000 12060000 7270000 5360000 درخواست تور
*THE BAYVIEW  5 8470000 12910000 7800000 5260000 درخواست تور
*AMARI OCEAN PATTAYA 5

*BARAQUDA 5

9950000 15870000 9280000 5790000 درخواست تور
*ROYAL CLIFF 5 10370000 16710000 9060000 5570000 درخواست تور
*INTERCONTINENTAL 5 11530000 19040000 10860000 7160000 درخواست تور
*CENTRA GRAND MIRAGE 5 12700000 21370000 11180000 6420000 درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *