تور پاریس 8 روزه 98 (برگزار شده)

  • کد تور: france13980411
  • قیمت: 5.990.000 تومان + 1090یورو
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-05-04
  • خدمات تور :

    از 4 مرداد تا 22 شهریور هر جمعه

    • بلیط رفت و برگشت با پرواز ایران ایر
    • ترانسفرهای فرودگاهی
    • 7 شب اقامت در هتل 4 ستاره با صبحانه
    • ویزای شنگن
    • بیمه مسافرتی
    • گشتهای شهری به همراه تور لیدر فارسی زبان
  • تور پاریس 8 روزه 98: مشاهده پکیج

تور پاریس 8 روزه 98


ارسال 60% کل هزینه تور پاریس 8 روزه 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر دو سال 590.000 تومان

گشتها:

روز دوم:گشت شهری پاریس

روزسوم:گشت شهری پاریس و بازدید از موزه لوور

روزششم:گشت یک روزه کاخ ورسای.

مدارک مورد نیاز(کپی ها حتما در برگه A4):

1-اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه  به همراه چهار قطعه عکس 5 /4 *5/3  (جدید.رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )

2-  کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالکیت  به نام فرد متقاضی

3-گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 2 ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری. کپی از قراردادهای سپرده  کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده (حداقل مانده حساب 40 میلیون تومان)

4-مدارک شغلی:

*  برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاهها: کارت بین المللی دانشجویی یا  کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

* برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل، عضو هیات مدیره،..):کپی از  روزنامه رسمی تاسیس شرکت  و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

* برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

*کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کاربه زبان انگلیسی همراه با گواهی  سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تأمین اجتماعی

* برای کسبه: کپی از جواز کسب / کارت بازرگانی

5- کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی ( آمریکا – کانادا- شنگن- سوییس- انگلیس – استرالیا)

دو هفته قبل از سفر کلیه هزینه های ارزی می بایست تسویه گردد و همچنین ضمانتنامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان نیز تحویل دفتر گردد.

خواهشمند است شرایط ثبت نام را به مسافرین خود توضیح کامل دهید.

1-در صورت عدم صدور ویزا توسط کنسولگری 20%  از کل مبلغ تور کسر و مابقی مسترد می گردد.

2-در صورت لزوم مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده درسفارت حضور داشته باشند.

3-در صورت تغییر خط هوایی اطلاعات مربوطه متعاقبا” اعلام می گردد.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد.

آژانس آسمان پر ستاره پرشیا مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را نخواهد داشت.

7-  Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با  کانتر تور اروپا خانم ساسانی داخلی 107-108 و یا تلگرام  تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت و هتل تور پاریس 8 روزه 98 :

هتل
هرنفراتاق دو تخته
هرنفراتاق یک تخته
4 تا 11سال با تخت
2 تا4سال بدون تخت
درخواست تور 
4ستاره
1.090یورو+    5.990.000تومان
1.590یورو+    5.990.000تومان
790یورو+ 5.590.000تومان
490یورو+ 5.590.000تومان
تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.