تور پوکت نوروز 98

  • کد تور: pokhet13971116
  • قیمت: 10390000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :

    کمسیون 200000تومان

    • پرواز مستقیم ماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفربین شهری
    • يک گشت نیمروز در پوکت
    • لیدر فارسی
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور پوکت نوروز 98: مشاهده پکیج

تور پوکت نوروز 98


ارسال 60% کل هزینه تور پوکت نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

نرخ زیر2سال 1.800.000 تومان

مدارک  ويزا تور پوکت نوروز 98:

*پاسپورت با 7ماه اعتبار

*1 قطعه عکس6*4 رنگي

*کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی

*آدرس منزل و محل کار

*شغل

*تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقيق و کامل

*اصل گردش حساب بانکی با مانده  حداقل 7000000تومان با مهر بانک

1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند، شركت آسمان پر ستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد

داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليط و هتل ازمسافر دريافت خواهد شد .

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.

شركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور تايلند خانم ابراهیمی داخلی 117-118تماس حاصل نمايید.

هتل درجه هرنفر

دوتخته

هرنفر

يکتخته

6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
PATONG HOLIDAY *3 10390000 11440000 10390000 9900000 درخواست تور
SHARAYA RESIDENCE *3 10690000 11930000 N/A 9980000 درخواست تور
ROYAL CROWN *3 10690000 11930000 10640000 9980000 درخواست تور
NATURAL RESORT *3 10990000 12570000 10880000 9990000 درخواست تور
PJ PATONG RESORTEL *3 10990000 12630000 N/A 10190000 درخواست تور
BEL AIR *3 11360000 13220000 11190000 10240000 درخواست تور
PATONG HERITAGE *4 11390000 13260000 11230000 10290000 درخواست تور
ASHLEE PLAZA *4 11620000 13690000 N/A 10370000 درخواست تور
IBIS PATONG *3 12240000 14980000 N/A 10590000 درخواست تور
ASHLEE HEIGHT *4 12290000 15130000 11990000 10680000 درخواست تور
DEEVANA PATONG *4 12390000 15290000 12170000 10680000 درخواست تور
SLEEP WITH ME *4 12630000 15760000 12300000 10600000 درخواست تور
DEEVANA PLAZA *4 13180000 16850000 12870000 10990000 درخواست تور
DUANGIT RESORT *4 13340000 17160000 12990000 10920000 درخواست تور
MILLINIEM RESORT *4 12870000 16200000 12560000 10760000 درخواست تور
AMARI *4 16760000 23990000 15990000 12490000 درخواست تور
CENTRA GRAND BEACH *5 17990000 26600000 17200000 12500000 درخواست تور
LEMEREDIEN *5 18250000 26990000 17330000 12990000 درخواست تور
DUSIT THANI *5 19130000 28500000 18100000 13340000 درخواست تور

 

&n

به ما امتیاز دهید
[کل: 5 میانگین: 4.6]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند |Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *