تور پوکت و ساموئی 98

  • کد تور: phuket13980202
  • قیمت: 13490000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 25-12-1398
  • خدمات تور :

    کمسیون 200000تومان

    • پروازماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت باصبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفربین شهری
    • يک گشت نیم روز در سامویی
    • لیدرفارسی زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور پوکت و ساموئی 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور پوکت و ساموئی 98


ارسال 60% کل هزینه تور پوکت و ساموئی 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

پوکت، مروارید آندامان، بزرگترین جزیره تایلند است، با یک خط ساحلی پیچیده و سواحل فوق العاده بین شبه جزر و مد شبیه

سازی شده و سنگ های صخره ای آن حیرت تمامی مسافران تور پوکت را بر می انگیزد.

همانند جزایر زیبایی مانند پوکت، سالانه بسیاری از گردشگران با خرید تورساموئی عازم این مقصد فوق العاده ی توریستی

می شوند و از زیبایی هایش دیدن می کنند.

کودک نرخ زیر2سال 2.700.000 تومان

مدارک ويزا تور پوکت و ساموئی 98 :

*پاسپورت با 7ماه اعتبار

*1 قطعه عکس3*4 رنگي

*کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی

*آدرس منزل و محل کار

*شغل

*تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقيق و کامل

*اصل گردش حساب بانکی با مانده  حداقل 7.000.000 تومان با مهر بانک

1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت تايلند، شركت آسمان پر ستاره پرشيا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد

داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليط و هتل ازمسافر دريافت خواهد شد .

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.

شركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور پوکت و ساموئی 98 داخلی 117-118- 119 تماس حاصل نمايید.

هتل درجه هرنفردوتخته هرنفريکتخته

6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور

PATONG HOLIDAY

ASPIRA

*3

*3

13490000 14690000 13400000 12740000 درخواست تور 

IBIS PATONG

IBIS SAMUI

*3

*3

14990000 17690000 14750000 13270000 درخواست تور 

ANDAKIRA

ARK

*4

*3

14990000 17780000 14780000 13280000 درخواست تور 

SWISSOTEL

BY WATER

*4

*3

15960000 19590000 15590000 13590000 درخواست تور 

DUANGIT RESORT

SAMUI PALM BEACH

*4

*4

16480000 20630000 15990000 13780000 درخواست تور 

MILLENIEM RESORT

NOVOTEL SAMUI

*5

*4

16790000 21250000 16340000 13890000 درخواست تور 

CENTARA GRAND BEACH

INTERCONTINENTAL

*5

*5

21690000 30990000 20770000 15590000 درخواست تور 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *