تور پوکت پاییز ۹۷

  • کد تور: Phuket13970803
  • قیمت: 6560000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-03
  • خدمات تور :

     تایلند             پوکت         8روزه

    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا 
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفر بین شهری
    • یک گشت نیمروز در پوکت
    • پروازداخلی
    • ليدرفارسي زبان
    • سیم کارت رایگان
    • بیمه مسافرتی
  • تور پوکت پاییز ۹۷: مشاهده پکیج

تور پوکت پاییز ۹۷


ارسال 60% کل هزینه تور پوکت پاییز ۹۷ زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زیر 2سال 1500000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

به دلیل تغییرات و نوسان نرخ دلار قیمت پکیج با کانتر مربوطه حتما چک شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترمربوطه خانم عابدی داخلی 117-118-119 یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

هتلدرجههرنفردوتختههرنفريکتخته6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
PATONG HOLIDAY*365600007600000N/A5260000درخواست تور
ROYAL CROWN*36660000781000058900005260000درخواست تور
NATURAL RESORT*37080000864000063000005360000درخواست تور
BEL AIR*37490000948000066200005470000درخواست تور
PJ PATONG RESORT*378100001010000069300005780000درخواست تور
ANDATEL GRAND*479100001031000070300005780000درخواست تور
ASHLEE PLAZA*480200001052000071400005890000درخواست تور
IBIS PATONG*382200001094000073500005890000درخواست تور
SLEEP WITH ME*492700001302000083900006720000درخواست تور
ROYAL PARADISE*493700001323000084900006720000درخواست تور
SWISSOTEL*497900001406000088100006930000درخواست تور
DEEVANA PLAZA*498900001427000090100006410000درخواست تور
GRACELAND*5106200001573000095400007760000درخواست تور
DUANGIT RESORT*41156000017610000105800007450000درخواست تور
GRAND MERCURE*51292000020320000117200007760000درخواست تور
AMARI*41448000023450000131800008490000درخواست تور
LE MEREDIEN *51782000030120000168300009010000درخواست تور

تورهای مرتبط

دیدنیهای تایلند

هتل های تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

به ما امتیاز دهید
[کل: 6 میانگین: 4.2]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *