تور پوکت 98

  • کد تور: PHUKET13980723
  • قیمت: 7.380.000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-07-30
  • خدمات تور :

    تور پوکت 8 روزه

    • پرواز ماهان
    •  7شب  اقامت پوکت با صبحانه
    • ترانسفر فرودگاهي
    • لیدر فارسی
    • گشت شهری
    • بیمه مسافرتي
  • تور پوکت 98: مشاهده پکیج

تور پوکت 98


تور پوکت 98 یکی از تورهای جذاب تایلند می باشد که مدارک و شرایط تور به شرح زیر می باشد.

مدارک ویزا پوکت:

  • پاسپورت با 7ماه اعتبار
  • 1 قطعه عکس6*4 رنگی
  • کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی
  • آدرس منزل و محل کار
  • شغل
  • تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقیق و کامل
  • اصل گردش حساب بانکی با مانده  حداقل 7.000.000 تومان با مهر بانک

1-در صورت NO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بلیط و ویزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.
2-در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت تایلند، آسمان پر ستاره پرشیا  هیچگونه تعهدی را در صدور روادید نخواهد داشت.
عینا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزینه خسارت بلیط و هتل از مسافر دریافت خواهد شد .
3-مسئولیت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.
شرکت آسمان پرستاره پرشیا مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
ارسال 60% کل هزینه تور پوکت 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک نرخ زیر 2 سال: 1.900.000 تومان
جهت کسب اطلاعات بیشتر با خانم سبحانی و خانم احتشام داخلی 111-112 تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت و هتل:

هتل

درجه

هر نفر
دو تخته

هر نفر
یک تخته

 6 تا12 سال
با تخت

2تا 6 سال
بدون تخت

درخواست تور

ROYAL CROWN
3*
7.380.000
8.360.000
N/A
5.830.000
SHARAYA RESIDENCE
3*
7.790.000
9.170.000
6.740.000
5.990.000
PJ PATONG RESORTEL
3*
7.950.000
9.490.000
N/A
6.040.000
PATONG HERITAGE
4*
8.110.000
9.820.000
N/A
6.090.000
ASHLEE PLAZA
4*
8.440.000
10.470.000
7.330.000
6.210.000
ANDAKIRA
4*
8.680.000
10.960.000
N/A
6.300.000
IBIS PATONG
3*
8.840.000
11.280.000
7.690.000
6.360.000
ASHLEE HEIGHT
4*
9.090.000
11.770.000
7.910.000
6.440.000
PATONG RESORT
4*
9.490.000
12.580.000
8.270.000
6.580.000
FISHERMAN HARBOUR
5*
9.490.000
12.580.000
8.270.000
6.580.000
DEEVANA PATONG RESORT
4*
9.740.000
13.070.000
8.490.000
6.660.000
ROYAL PARADISE&SPA
4*
9.900.000
13.390.000
8.640.000
6.720.000
SWISSOTEL PATONG
5*
9.900.000
13.390.000
8.640.000
6.720.000
MILLENNIUM RESORT
5*
10.310.000
14.200.000
9.000.000
6.870.000
DUANGIT RESORT
4*
10.310.000
14.200.000
N/A
6.870.000
NOVOTEL PHUKET RESORT
4*
10.550.000
14.690.000
N/A
6.950.000
PATONG MERLIN
4*
10.710.000
15.020.000
9.370.000
7.010.000
IMPIANA PATONG
5*
13.390.000
20.370.000
N/A
7.950.000
AMARI
4*
14.930.000
23.460.000
13.180.000
8.480.000
LEMEREDIEN PHUCKET
5*
16.400.000
26.380.000
14.490.000
8.990.000

 

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.