تور پکن شانگهای هانگزو 98

  • کد تور: CHINA13980916
  • قیمت: 6.290.000 تومان + 750$
  • مدت : 8 شب و 9 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-09-19
  • خدمات تور :

    پروازماهان+3شب پکن+2 شب هانگزو+3 شب شانگهای

    PVG/IKA W5076
    DEP: THU 23:45
    ARR: FRI 05:00
    IKA/PEK W5079
    DEP: TUE 19:30
    ARR: WED 06:20

    هتل شانگهای   * REGAL SHANGHAI EAST 4

    هتل هانگزو *ZHEJIANG INTERNATIONAL 4     هتل پکن  *MERCURE 4

    ویزاگروهي+لیدرفارسی+ترانسفرفرودگاهي+بیمه مسافرتی+بین پکن شانگهای با قطار می باشد

  • تور پکن شانگهای هانگزو 98: مشاهده پکیج

تور پکن شانگهای هانگزو 98


تور پکن شانگهای هانگزو 98 با شهر تاریخی پکن شروع می‌شود،
جایی که شهر ممنوعه و قصر تابستانی‌اش شما را به حیرت‌ می آورد و دیوار بزرگش، شما را به دورترین نقاط تاریخ می‌کشاند.
هانگزو مقصد بعدی شماست؛ جایی که با بزرگترین فلاسفه چینی آشنا خواهید شد.
شانگهای، این جنگل آسمان‌خراش‌ها آخرین میزبان ما در کشور چین خواهی بود.

پکن: بازدید از میدان تیان آنمن – شهر ممنوعه – معبد بهشت – دیوارچین – چایخانه سنتی – کارخانه سنگ یشم – کارخانه مروارید 

شانگهای: باغ یویوان و بازار یویوا – موزه توسعه شهری – کارخانه ابریشم  

هانگزو: قایق سواری دریاچه وست -بازدید از دهکده چای

مدارک موردنیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عکس4*6رنگی تمام رخ
  • کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • نامه بانکی تمکن مالی به ازای هر نفر
  • شغل
  • شماره تلفن

تکمیل فرم سفارت چین (فایل PDF  قابل پرینت بر روی قسمت ارتباط با ما سایت WWW.APSTOUR.COMمی باشد)

1-کلیه نرخ ها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ویزای توسط کنسولگری ،شرکت آسمان پرستاره پرشیا هیچگونه تعهدی را در صدور روادید نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس آسمان پرستاره پرشیا مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت

خروج از کشورمسافر را  نخواهد داشت.

5-نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد.

ارسال 60 % کل هزینه تور پکن شانگهای هانگزو 98 زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم احتشام داخلی 111-112 تماس حاصل نمایید.

تاریخ سفر
دو تخته هرنفر
یکتخته هرنفر
کودک 6 تا 12
کودک 2 تا 6
درخواست تور
19-28 آذر
6290000+750$
6290000+1170$
4690000+850$
4690000+550$
26 آذر-5 دی
6290000+750$
6290000+1170$
4690000+850$
4690000+550$
3 دی-12 دی
6290000+750$
6290000+1170$
4690000+850$
4690000+550$
10 – 19 دی
6290000+750$
6290000+1170$
4690000+850$
4690000+550$
17 – 26 دی
6290000+750$
6290000+1170$
4690000+850$
4690000+550$
24 دی – 3 بهمن
6290000+750$
6290000+1170$
4690000+850$
4690000+550$
1 – 10 بهمن
6290000+750$
6290000+1170$
4690000+850$
4690000+550$

 

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.