تور پکن و شانگهای 98

  • کد تور: Beijing13980713
  • قیمت: 5.790.000 تومان+ 640$
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-07-19
  • خدمات تور :

    چین (پکن شانگهای)

    • پرواز ماهان
    • 4 شب پکن +3شب شانگهای
    • ويزاي گروهي
    •  بیمه مسافرتی
    • لیدر فارسی
    • ترانسفر فرودگاهي
    •  گشت شهری با ناهار
  • تور پکن و شانگهای 98: مشاهده پکیج

تور پکن و شانگهای 98


تور پکن و شانگهای 98 از تورهای جذاب چین می باشد که شامل گشتهای زیر می باشد.

گشت پکن :کاخ تابستانی – کارخانه مروارید- میدان تیان آمن – شهر ممنوعه – مراسم چای – مرکز خرید – دیوار چین – بازدید از میدان المپیک – طب سنتی – مرکز خرید

گشت شانگهای: کارخانه ابریشم – برج مخابراتی – موزه – باغ یویوا

مدارک مورد نیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار

  • 2 قطعه عکس 4*6 رنگی تمام رخ

  •  کپی صفحات شناسنامه

  • کپی کارت ملی

  • نامه بانکی تمکن مالی به ازای هر نفر

  • شغل

  • شماره تلفن

  • تکمیل فرم سفارت چین  (فایل PDF  قابل پرینت بر روی قسمت ارتباط با ما سایت WWW.APSTOUR.COM  می باشد)

1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.
2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45.000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.
3-در صورت عدم صدور ویزای توسط کنسولگری ،شرکت آسمان پرستاره  پرشیا هیچگونه تعهدی را در صدور روادید نخواهد داشت.
4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.
5-نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد.

ارسال 60 % کل هزینه تور پکن و شانگهای 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور خانم سبحانی و خانم احتشام داخلی 111-112 تماس حاصل نمایید.

تاریخ سفر هتل 4*
هر نفر
دو تخته
هر نفر
یک تخته
کودک 6 تا 12 سال
کودک 2 تا 6 سال
درخواست تور

27-19مهر

5.790.000+640$

5.790.000+910$

4.390.000+640$

4.390.000+380$

26مهر-4آبان

5.790.000+610$

5.790.000+880$

4.390.000+610$

4.390.000+380$

23مهر_1آبان

5.790.000+670$

5.790.000+940$

4.390.000+670$

4.390.000+380$

تاریخ سفر هتل 5*

هر نفر
دو تخته

هر نفر
یک تخته

کودک 6 تا 12

کودک 2 تا 6 سال

درخواست تور

19-27 مهر

5790000+720$

5790000+1200$

4390000+720$

4390000+380$

26مهر-4 آبان

5790000+750$

5790000+1230$

4390000+750$

4390000+410$

9مهر_17مهر

5790000+720$

5790000+1200$

4390000+720$

4390000+380$

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.