تور پکن و شانگهای 98

  • کد تور: Beijing13980912
  • قیمت: 16.995.000
  • مدت : 8 شب و 9 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-09-12
  • خدمات تور :

    پروازماهان + 4 شب شانگهای + 4 شب پکن + ويزا گروهي + لیدرفارسی + ترانسفرفرودگاهي + بیمه مسافرتی + پرواز داخلی

  • تور پکن و شانگهای 98 : مشاهده پکیج

تور پکن و شانگهای 98


سفر به کشور افسانه ای چین بدون شک یکی از سفرهای خاطره انگیز برای شما خواهد بود. بدون شک کشور چین یکی از دیدنی ترین و به یاد ماندی ترین مقاصد توریستی در سرتاسر دنیا میباشد . در تور پکن و شانگهای 98 تاریخ غنی را در کنار زندگی مدرن یکجا می بینید .
از دیدنیهایی تاریخی این کشور که نشانگر تمدن بسیار کهن و بی نظیر آن است دیدن می کنید و در کنار آن زندگی روزمره را به صورت مدرن و همراه با تکنولوژی به روز می بینید.
تور پکن و شانگهای 98 از تورهای جذاب چین می باشد که شامل گشتهای زیر می باشد.

گشت ها : 3 روز گشت ویژه با نهار :

1 – گشت شهر ممنوعه و بازدید از میدان تیان آمن،بازدید از کاخ تابستانی و کارخانه مروارید،مراسم چای،گشت خرید در بازار محلی
2 – بازدید از دیوار چین و پارک المپیک،بازدید از کارخانه یشم و صرف نهار،مرکز طب سنتی
3 – بازدید از برج تلوزیونی شانگهای،موزه تاریخ،کارخانه ابریشم،خرید در بازار محلی شانگهای

مدارک مورد نیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عکس 4*6 رنگی تمام رخ
  •  کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • نامه بانکی تمکن مالی به ازای هر نفر حداقل 4 میلیون تومان
  • شغل
  • شماره تلفن و آدرس دقیق محل کار و سکونت

در صورت نیاز به ویزای فوری مبلغ 450000 تومان ب نرخ هر نفر اضافه میگردد.

شرایط تور :

1 – کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.
2 – بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45.000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.
3 – در صورت عدم صدور ویزای توسط کنسولگری ،شرکت آسمان پرستاره  پرشیا هیچگونه تعهدی را در صدور روادید نخواهد داشت.
4 – مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.
5 – نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد.

ارسال 60 % کل هزینه تور پکن و شانگهای 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.
کودک زیر دو سال: 2.595.000 تومان

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم سبحانی و احتشام  داخلی 108 و 111 تماس حاصل نمایید.

هتل
دو تخته هر نفر
یک تخته هر نفر
کودک 6 تا 12سال
کودک 2 تا 6 سال
درخواست تور
MARCOPOLO

PARK SIDE 5*

16995000
21995000
16495000
12995000

 

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.