تور پکن و شیان 98

  • کد تور: CHINA13971216
  • قیمت: 1010دلار+5890000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-23
  • خدمات تور :

    23و30 فروردین 6و13و20و27 اردیبهشت

    • پروازماهان
    • 4شب پکن
    • 3شب شیان
    • ويزاي گروهي
    • بیمه مسافرتی
    • لیدرفارسی
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفر بین پکن و شیان با هواپیما صورت می گیرد
    • گشت شهری با ناهار
    • پکن: بازدیدازمیدان تیان آنمن+شهرممنوعه+معبدبهشت+دیوارچین+چایخانه سنتی+ کارخانه سنگ یشم+ کارخانه مرواریدشیان: بازدید از موزه رزمندگان و خانه های چوبی گوزن های وحشی و موزه شیان
  • تور پکن و شیان 98: مشاهده پکیج

تور پکن و شیان 98


ارسال 60% کل هزینه تور پکن و شیان 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زيردوسال  2990000 تومان

چین کشوری شگفت انگیز است که هر توریستی باید از آن دیدن کند. چین به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای جهان، دارای

چشم اندازهای متنوع و بی نظیری می باشد. از بیابان های شمال غربی تا سواحل جنوب شرقی، دامنه های کوه و دشت های حاصلخیز و

در شهر پکن معابد گوناگونی را خواهید دید و از معماری مخصوص این سرزمین لذت می برید. معبد لاما، کاخ تابستانی، معبد بهشت و …

از دیدنی های این شهر هستند.

مدارک مورد نیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس 4*6 رنگي تمام رخ
  •  کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • نامه بانکی تمکن مالی به ازای هر نفر
  • شغل
  • شماره تلفن
  • تكميل فرم سفارت چين (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COM  می باشد.)

1- کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ میباشد.

2- بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3- در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره  پرشیا هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4- مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از

کشور مسافر را نخواهدداشت. 

5- نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم شاه حسینی داخلی 125و126 تماس حاصل نمايید.

4 شب پکن+3 شب شیان هرنفردوتختههرنفريكتخته 6تا12سال با تخت2تا6سال بی تختدرخواست تور
 *WU HUAN BEIJING 4

*GRAND MERCURE XIAN4

5890000+1010$5890000+1208$5390000+1010$5390000+355$درخواست تور
*WU HUAN BEIJING 4

*GRAND MERCURE XIAN4

5390000+1010$5390000+1208$4890000+1010$4890000+355$درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *