تور پکن 98

  • کد تور: chinna13980118
  • قیمت: 4590000 تومان+ 460$
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-23
  • خدمات تور :
    • پروازماهان
    • 7شب پکن
    • ويزاي  گروهي
    •  بیمه مسافرتی
    • لیدر فارسی زبان
    • ترانسفر فرودگاهي
    • گشت شهری با ناهار
  • تور پکن 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور پکن 98


ارسال 60% کل هزینه تور پکن 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

چین کشوری شگفت انگیز است که هر توریستی باید از آن دیدن کند. چین به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای جهان، دارای چشم

اندازهای متنوع و بی نظیری می باشد.

کودک زیر دو سال 2390000 تومان

گشت پکن:

بازدید از میدان تیان آنمن + شهر ممنوعه + معبد بهشت + دیوار چین + چایخانه سنتی + کارخانه سنگ یشم + کارخانه مروارید

مدارک مورد نیاز :

  • اصل گذرنامه با 7ماه اعتبار
  • 2 قطعه عکس4×6 رنگی تمام رخ
  • كپي صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • نامه بانکی تمکن مالی به ازای هر نفر مورد نیاز می باشد.
  • شغل
  • شماره تلفن

تكميل فرم سفارت چين(فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت  WWW.APSTOUR.COM)  مي باشد.

1-کلیه نرخ ها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی و غير قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2–بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3 – در صورت عدم صدور ويزا کنسولگری، شركت آسمان پرستاره پرشيا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4 -مسئوليت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس آسمان پر ستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع

ممنوعيت خروج از کشور مسافر را نخواهد داشت.

5-نرخ ریالی فوق براساس دلار روز محاسبه می گردد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی و صالحی داخلی 117 – 118 -119 تماس حاصل نمايید.

7 شب پکن

هرنفردوتخته

هرنفريكتخته

6تا12 سال

2تا6سال

درخواست تور 

23 – 1 اردیبهشت

4590000+460$

4590000+655$

4090000+460$

4090000+220$

درخواست تور 

30 – 8 اردیبهشت

4390000+460$

4390000+655$

3890000+460$

3890000+220$

درخواست تور 

6- 15 اردیبهشت

4490000+460$

4490000+655$

3990000+460$

3990000+220$

درخواست تور 

13- 22 اردیبهشت

4590000+460$

4590000+655$

4090000+460$

4590000+220$

درخواست تور 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *