تور چهارشنبه سوری (برگزار شده)

  • کد تور: tehran13971130
  • قیمت: 133000 تومان
  • مدت : نیم روزه
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-21
  • خدمات تور :

    تاریخ برگزاری توردر2روز21 و 28 اسفند- نیمروزه

    محل حرکت : صبح روزحرکت تلفنی اعلام می گردد.

  • تور چهارشنبه سوری: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور چهارشنبه سوری


ارسال کل هزینه تور چهارشنبه سوری زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

غروب سه شنبه آخر سال را ایرانیان به جشن و پایکوبی می گذرانند. با روشن کردن آتش درون فضای باز و پریدن از روی آتش

به شادمانی مشغول می شوند.

سور به معنای جشن می باشد. و پریدن از آتش به یاد عبور سیاوش از آتش است. این مراسم در شهرهای ایران به گونه های

مختلف به اجرا درمی آید.

در شیراز آش پخته می شود و به همسایگان داده می شود. در تبریز به بازار می روند و با چراغ و شمع چراغانی می کنند.

برنامه تور چهارشنبه سوری :

ساعت 16:00 عصر حرکت از تهران به سمت اطراف تهران (غرب)صرف پذیرایی های فوق جشن وشب

نشینی در باغ تالار،بازگشت به تهران تاساعت 01:00 رفت و برگشت با اتوبوس یا میدل باس

محل حرکت : صبح روزحرکت تلفنی اعلام می گردد.

سفر نیمروزه از عصر تا شب با وسیله نقلیه توریستی،همراهی راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور،

بیمه مسافرتی،پذیرایی شام با مخلفات؛ میوه؛ شیرینی؛ آجیل؛ آتیش بازی همراه با موزیک زنده

و برنامه حافظ خوانی جشنی بیاد ماندنی

(با عرض پوزش از ثبت نام آقایان مجرد دراین تور معذوریم؛ برنامه کاملا خانوادگی می باشد.)

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور چهارشنبه سوری خانم جلیلی  داخلی 111-112 یا تلگرام تماس

حاصل نمایید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور چهارشنبه سوری

اطلاعات رفت تور:

ساعت حضور در محل حرکت:

15:45

ساعت حرکت:

16:00

طول مدت مسیر زمینی:

01:30

ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

17:30 تا 18:00

اطلاعات برگشت تور:

ساعت حضور در محل حرکت:

23:45

ساعت حرکت:

24:00

طول مدت مسیر زمینی:

01:00

ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

01:00

 

هزینه هر نفر

بزرگسال

هزینه هر نفر کودک

 2تا 4 سال

هزینه هر نفر

بزرگسال غیر ایرانی

درخواست تور 
133000 99000 179000 درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *