تور کره جنوبی و ژاپن نوروز 98

  • کد تور: coreiadosuljapon13970829
  • قیمت: 5990000تومان+6790دلار
  • مدت : 14شب و 15 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-28
  • خدمات تور :

    حرکت :28اسفند           مدت تور:15روزه 

    • مسیرسفر:تهران-سئول(یک شب هوایی)،سئول (3شب)،سئول-جیجو(هوایی )جیجو (2شب)،جیجو-اوزاکا(هوایی)اوزاکا(4شب)، اوزاکا-توکیو(زمینی)،توکیو(5شب)توکیو-تهران(هوایی).
    • بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی امارات
    • ترانسفرهای فرودگاهی وزمینی وپرواز
    • بین شهری
    • اقامت درهتل 5ستاره به همراه صبحانه
    • ویزای توریستی ژاپن وکره جنوبی
    • بیمه مسافرتی
    • گشتهای شهری به همراه تور لیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور.

    شب آغازین سفر بدلیل اختلاف زمان و فاصله مسیر در پرواز سپری خواهد شد.

  • تور کره جنوبی و ژاپن نوروز 98: مشاهده پکیج

تور کره جنوبی و ژاپن نوروز 98


ارسال60%کل هزینه تور کره جنوبی و ژاپن نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمیباشد.

کودک زير2سال  990000تومان

گشتهای تور کره جنوبی و ژاپن نوروز 98:

روز دوم:گشت شهری سئول.

روزسوم:گشت شهری سئول.

روز پنجم:گشت شهری جیجو.

روز هفتم:گشت شهری اوزاکا.

روز هشتم:گشت یک روزه کیوتو.

روزنهم:گشت شهری کوبه.

روز یازدهم:گشت شهری توکیو.

روز سیزدهم:گشت شهری هاکونه.

مدارک مورد نیاز:( کپی ها حتما در برگهA4 )

*تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر

1- اصل گذر نامه:

با حداقل 6ماه اعتبار همراه با امضاي دارنده پاسپورت در صفحه2 پاسپورت هاي جديدو2سری کپی ازصفحه اول

2- 6قطعه عکس در انداز3/5*4/5رنگی،تمام رخ،با زمینه روشن

3-اصل وترجمه رسمی شناسنامه به همراه دوسری کپی

4-اصل وترجمه رسمی آخرين مدرك دانشگاهي به همراه دو سری کپی

5-اصل و ترجمه سند مالكيت به همراه دوسری کپی

6- گواهي تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک،همراه با پرینت 3ماه آخرسفربرای دارندگان حساب های جاری.

کپی ازقراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلندمدت برای دارندگان حساب های سپرده (حداقل مانده حساب20میلیون)

8-مدارك شغلي معتبر :

9- كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا – كانادا- شنگن- سوييس- انگليس – استراليا)

ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان نیز تحویل دفتر گردد.

1-در صورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري، 20% از کل مبلغ تور کسر و مابقي مسترد مي گردد.

2-مسئولیت کنترل گذرنامه، به عهده آژانس همکار می باشد.

3-مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده ازطرف آژانس درسفارت جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند.

4-در صورت تغییر خط هوایی و یا قیمت پرواز، اطلاعات مربوطه متعاقبا اعلام می گردد.

5- اصل مدارک مسافرین تا زمان برگشت ازسفر نزد شرکت آسمان پرستاره پرشیا باقی می ماند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورمربوطه خانم امین داخلی 107-108 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

درجه هتل هرنفراتاق دوتخته هرنفراتاق یکتخته 11-4 سال با تخت 4-2 سال بدون تخت درخواست تور
5ستاره 6790دلار+
5990000تومان
8990دلار+
5990000تومان
4990دلار+
5590000تومان
3390دلار+
5590000تومان
درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 8 میانگین: 3.8]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

ساعات کاری بخش کنسولی

روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)

ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: 08:00 الی 12:00 صبح و 13:00 الی 15:00 بعدازظهر

تحویل گذرنامه ها: 1 الی 2 روز کاری

 

مدارک مورد نیاز

 ویزای تجاری

 

1. فرم درخواست ویزا

2. عکس رنگی 4×3 (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.

3. هزینه ویزا

4. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد)

5. کپی کارت ملی و شناسنامه (صفحه اول و دوم)

6. دعوتنامه از شرکت کره ای

 

– در صورتیکه شرکت کره ای برای بار اول از ایرانی دعوت می نماید، لازم است گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.

– اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار (برای شرکت ایرانی) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی ( اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)

*** اگر دعوت شونده برای بار اول به کشور کره سفر می نماید و یا شرکت ایرانی برای اولین بار کارمند خود را به کشور کره می فرستد، مدارک زیر نیز باید ارائه گردد.

– لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی)

– آخرین سند اظهارنامه مالیاتی شرکت (به زبان انگلیسی)

 

ویزای تحصیلی

 

1-5 (طبق لیست مذکور)

6. مدرک گواهی بورسیه یا نامه حمایت مالی خود متقاضی و یا والدین یا همسر وی بهمراه پرینت حساب بانکی و کپی شناسنامه آنها (صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

7. اصل نامه پذیرش ثبت نام از دانشگاه

8. معرفی نامه انگلیسی از دانشگاه فعلی متقاضی ( اگر متقاضی در دانشگاه ایرانی در حال تحصیل می باشد)

9. ترجمه رسمی انگلیسی ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی

* درصورت نیاز، مصاحبه انجام می شود.

 

ویزای ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)

1-5 (طبق لیست مذکور)

6. دعوتنامه از میزبان

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار یا تحصیل به زبان انگلیسی

8. پرینت حساب بانکی و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (1): اگر دعوت کننده کره ای باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی

6. دعوتنامه ( کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی کره ای دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (2): اگر دعوت کننده ایرانی باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی

6. دعوتنامه (کپی پشت و روی کارت خارجی کره ای شخص دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

8. کپی شناسنامه دعوت کننده ایرانی (از صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

ویزای ژاپن
درخواست پذیرش ویزای ژاپن:
روزهای یکشنبه الی پنجشنبه (صبحها از ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰)
• این سفارت به هیچ وجه مدارک درخواست ویزا را از طریق پست نمی پذیرد و هیچ گونه مسؤلیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد.
• تمامی مدارک درخواست ویزا، باید به صورت اصل در روز و ساعات تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل داده شود. مدارک درخواست ویزا به صورت فاکس و یا ایمیل و یا غیره قابل قبول نمی باشد به جز مواردی که به دلایل انسانی صرف نظر کردن از بعضی مدارک توسط مقامات تشخیص داده شود.
• لازم است که مدارک درخواست ویزا حتما توسط خود فرد ( و یا نماینده وی ) به طور مستقیم به سفارت تحویل گردد.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

ویزای کوتاه مدت

1- تجاری
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر )
ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
د- جزوه ویا کاتالوگ

نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
جواز کسب
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

2- توریستی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

3- دیدار از دوست
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
ضمانتنامه :
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO
حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

4- دیدار از اقوام
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
ضمانتنامه
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

5- شرکت درکنفرانس و مسابقات ورزشی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
ب – مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
ج – جزوه ویا کاتالوگ

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
نامه ماموریت متقاضی ویزا
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

قیمت و هزینه دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

برای آگاهی از قیمت و هزینه های دریافت ویزا ژاپن و همچنین رزرو بلیط هواپیما – تور و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *