تور کشتی کروز 12 روزه

  • کد تور: cruses13980313
  • قیمت: 2050 یورو
  • مدت : 11 شب و 12 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-05-24
  • خدمات تور :

    12روزه کروز اروپا-حرکت  24 مرداد

    کیل،کپنهاک،هلسینکی،استونی،سنت پترزبورگ،کیل

    • ویزای شینگن
    • بیمه
    • 2شب اقامت در هتلهای چهارستاره در میلان همراه با صبحانه
    • 7شب اقامت درکشتی جدید لوکسMSCبصورتFULLBOARD+2شب اقامت در هتل 4ستاره در هامبورگ
    • نمایش های فوق العاده هر شب درسالن  تئاتر
    • فعالیت های نمایشگاهی وسرگرم کننده متنوع در سالنهای مختلف کشتی بصورت مجانی
    • ترانسفر فرودگاهی
    • تور لیدر فارسی زبان درصورت رسیدن به حدنصاب گروه
  • تور کشتی کروز 12 روزه: مشاهده پکیج
  • تور کشتی کروز 12 روزه
    میانگین 5 از 1 نظر

تور کشتی کروز 12 روزه


ارسال 60% کل هزینه تور کشتی کروز 12 روزه زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1–Check in ساعت 14/00 و Check out ساعت 12/00 ظهر می باشد .

2 – در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت مربوطه، شرکت  آسمان پرستاره پرشیا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و مبلغ پرداختی به سفارت عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

3 -مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و شرکت آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

4- بیمه برای مسافرین بالای  55  سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

5-کشتی در هر شهر بین 6تا 12ساعت توقف داشته و امکان پیاده شدن از کشتی وگشت در آن شهر وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم ساسانی داخلی 107و108 تماس حاصل نمايید.

نوع کابین

قیمت

درخواست تور

کابین دو نفره داخلی

 2050 یورو

درخواست تور

کابین دو نفره دیدبه اقیانوس

2290یورو

درخواست تور

کابین دو نفره بالکن دار

2590یورو

درخواست تور

سوئیت دو نفره

3490یورو

درخواست تور

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای روسیه

فرم ویزای روسیه

راهنمای اخذ ویزای روسیه
اگر می خواهید به روسیه سفر کنید برای اخذ ویزای روسیه مراحل زیر را دنبال کنید تا بدون هیچ استرس و نگرانی بتوانید ویزا بگیرید:
۱- تاریخ سفرتان را مشخص کنید: قبل از اینکه برای اخذ ویزای روسیه اقدام کنید باید تاریخ سفر و شهر مقصد را انتخاب و مشخص کنید و این اطلاعات باید در فرم درخواست ویزا گنجانده شود.
۲- پاسپورت خود را چک کنید: باید اطمینان حاصل کنید که پاسپورتتان برای تاریخ هایی که مشخص کردید اعتبار دارد. باید پاسپورتتان برای حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.
۳- نوع ویزایی را که میخواهید اخذ کنید مشخص کنید: نوع ویزایی که برای اخذآن اقدام می کنید بستگی به هدف سفر و مدت زمان اقامتتان دارد. بیشتر گردشگرانی که به روسیه سفر می کنند برای دریافت ویزای توریستی یک ماهه اقدام می کنند. اگر می خواهید مدت زمان بیشتری را در روسیه سپری کنید و یا اگر در طول سفرتان می خواهید بیش از یک بار به روسیه وارد شوید باید ویزاری تجاری بگیرید حتی اگر هدفتان از سفر کسب و کار نباشد.

۴- باید کسی را پیدا کنید که اسپانسر ویزای شما باشد: بعد از اینکه تصمیم گرفتید که چه نوع ویزایی می خواهید بگیرید باید شخص و یا شرکتی را پیدا کنید که روند درخواست دریافت ویزا را برای شما طی کند و مدارک مورد نیاز ادارات کنسولی روسیه را در اختیار شما بگذارد. اگر از قبل محل اقامت خود را در روسیه رزرو کنید، تقریبا بیشتر هتل ها هم می توانند این مدارک مورد نیاز برای اخد ویزای یک ماهه توریستی را در اختیار شما بگذارند.
اگر برای دریافت ویزای توریستی اقدام می کنید، تایید گردشگری این مدارک باید توسط یک آژانس مسافرتی و یا هتل ارائه شوند. بسیاری از آژانس های مسافرتی در ازای دریافت مبلغی برای دریافت ویزا اقدام می کنند و دیگر نیازی نیست که از قبل محل اقامتتان را رزرو کنید. معمولا این مدارک با فکس برای ادارات کنسولی روسیه فرستاده می شوند. برای اخذ آسان ویزای روسیه همین حالا با ما تماس بگیرید.

برای دریافت ویزای تجاری نیاز به یک دعوت نامه تجاری دارید که توسط وزارت امور خارجه روسیه مورد تایید باشد. بیشتر آژانس های مسافرتی برای دریافت چنین ویزایی هم می توانند اقدام کنند.
۵- نزدیکترین سفارت و یا کنسولگری روسیه را پیدا کنید: حالا که تمام مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای روسیه رادارید باید به سفارت و یا کنسولگری روسیه بروید تا مدارک شما را قبول کنند. زمان مورد نیار برای انجام روند کار و تعرفه را در کنسولگری چک کنید.
۶- آزمایش HIV: اگر برای دریافت ویزا بیش از سه ماه اقدام می کنید علاوه بر مدارک مورد نیاز باید آزمایش HIV هم بدهید و ثابت کنید که مبتلا به این ویروس نیستید.
۷- دریافت بیمه سلامت: در بیشتر کنسولگری ها علاوه بر ارائه مدارک مورد نیاز باید برگه ی و بیمه ی سلامت خود را هم ارائه کنید. اگر دارای بیمه سلامت سفر هستید باید توسط فدراسیون روسیه موردت ایید قرار بگیرد.

۸- عکس بگیرید: همراه مدارک مورد نیاز باید یک قطعه عکس از خودتان که به تازگی گرفته شده هم باشد. معمولا باید یک قطعه عکس رنگی با پیش زمینه سفید داشته باشید. فراموش نکید که پشت عکس باید امضا شود.
۹- پر کردن فرم درخواست: همراه پاسپورتتان و مدارک مورد نیاز اخذ ویزا باید یک فرم درخواست پر شده هم داشته باشید. می توانید این فرم را دانلود کنید و آن را پر کنید. قبل از پر کردن و ارائه فرم باید با نزدیکترین کنسولگری چک کنید تا فرم معتبر باشد. کسانی که ملیت آمریکایی، کانادایی و یا انگلیسی دارند باید یک فرم دو صفحه ای که دارای جزییات بیشتری می باشد را پر کنند.
۱۰- ارائه مدارک: حالا که تمام مدارکتان کامل است باید آن را به نزدیکترین کنسولگری ارائه کنید. اگر زمان کافی دارید بهتر است مدارک را با پست بفرستید. این راه ارزان تر است. روند این کار تقریبا یک ماه طول می کشد و کنسولگری ویزای فوری را که با پست فرستاده شده باشد انجام نمی دهد. اگر می خواهید ویزای فوری بگیرید ساعات کار نزدیکترین کنسولگری را چک کنید و در اسرع وقت به آن جا مراجعه کنید. فراموش نکید که مدارکتان باید شامل موارد زیر باشد:
• پاسپورت
• فرم پر شده ی درخواست اخذ ویزا
• بیمه سلامت
• عکس رنگی
• آزمایش HIV
• هزینه ی دریافت ویزا
۱۱- اخذ ویزا: حالا که تمام مراحل را انجام داده اید فقط باید صبر کنید تا ویزایتان آماده شود. بیشتر کنسولگری ها تا قبل از زمانی که به شما گفته اند ویزایتان آماده خواهد شد دیگر پاسخگو نخواهند بود و فقط باید صبر کنید.
۱۲- دریافت کارت مهاجرت: همراه ویزای روسیه باید کارت مهاجرت هم دریافت کنید. این یک فرم به زبان انگلیسی و یا روسی است که باید پر کنید و به هنگام کنترل پاسپورتتان آن را ارائه کنید. این فرم مهر می شود و به شما بازگردانده می شود و تا زمان خروجتان از روسیه باید آن را به همراه داشته باشید.
۱۳- ثبت نام ویزا: زمانی که در فدراسیون روسیه هستید باید ویزایتان توسط محل اقامتتان برای مدت هفت روز کاری از زمان ورودتان ثبت شود. اگر با ویزای توریستی سفر می کنید و در هتل اقامت دارید هتل به طور قطعی ویزای شما را ثبت خواهد کرد و یک فرم تائیدیه در اختیار شما می گذارد که به هنگام خروج ارز روسیه زمان چک کردن پاسپورتتان بایدآن فرم را تحویل دهید.

اگر با ویزای تجاری سفر می کنید مسئولیت ثبت ویزایتان بر عهده ی اسپانسر ویزا و یا کمپانی است که محل اقامت شما را فراهم می کند. برای این کار با ارائه پاسپورت شما فرم تاییدیه را دریافت خواهند کرد. شدیدا توصیه می شود که از تمام مدارکتان مخصوصا از ویزا و پاسپورت و کارت مهاجرتتان کپی بگیرید و همراه داشته باشید. اگر پلیس روسیه بخواهد هویت شما را بررسی کنید می توانید کپی مدارک را ارائه کنید.

امیدواریم از این مطلب لذت برده باشید. در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی در خصوص سفر به کشور روسیه ، ویزای روسیه ، تور روسیه با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *