تور کویرمرنجاب نوروز 98

  • کد تور: kavirmaranjab13971209
  • قیمت: 129000 تومان
  • مدت : یک روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-09
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا : 9 ؛ 10 ؛11؛15؛16

    یک روزه زمینی  – رفت و برگشت با اتوبوس توریستی

     محل حرکت : هتل هما تهران

    اطلاعات رفت تور:

    ساعت حضور در محل حرکت:

    23:30 روز قبل

    ساعت حرکت:

    24:00

    طول مدت مسیر زمینی:

    05:00

    ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

    05:30

     اطلاعات برگشت تور:

    ساعت حضور در محل حرکت:

    15:30

    ساعت حرکت:

    16:00

    طول مدت مسیر زمینی:

    05:00

    ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

    22:00

  • تور کویرمرنجاب نوروز 98: مشاهده پکیج

تور کویرمرنجاب نوروز 98


ارسال کل هزینه تور تور کویرمرنجاب نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی

باشد.

این تور در یک روز برگزار می شود و حرکت آن هر پنج شنبه ساعت 24:00 می باشد.

مسافران تور گردشگری کویر مرنجاب به چاه کنجه، خطب شکن، منطقه ارغوانی قلعه شاه عباسی، رمل های شنی و دریاچه نمک رفته و از سافاری لذت خواهند برد.

همین طور بهترین چیزی که در این تور مشاهده می کنید، طلوع و غروب شگفت انگیز خورشید در کویر مرنجاب است.

توریست ها در این تور طبیعت گردی داخلی در استراحتگاه عباسی، اقامتی کوتاه داشته و گرد سفر از تن سبک می کنند.

لازم به ذکر است که تور گردشگری کویر مرنجاب شامل یک وعده ی غذایی نیز می شود.

کویر مرنجاب به عنوان یکی از بهترین مقاصد گردشگری در استان اصفهان محسوب می شود.

این کویر زیبا و خوشرنگ در بخش شمالی شهرستان آران و بیدگل واقع شده است.

این کویر از بخش شرقی به بند ریگ و پارک ملی کویر می رسد که در نوع خود فوق العاده دیدنی هستند.

در بخش غربی آن کویر مسیله و دریاچه های نمک حوض سلطان و حوض مره قرار گرفته اند.

در شمال آن نیز دریاچه ی زیبای نمکی آران را می بینید و در جنوب این کویر نیز شهرستان آران و بیدگل را می یابید.

  • سفر یکروزه از صبح تا شب با وسیله نقلیه توریستی
  • راهنمای تورازابتدا تا انتهای تور
  • بیمه مسافرتی
  • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید
  • میان وعده
  • یک وعده صبحانه

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورطبیعت گردی سرکار خانم جلیلی داخلی 112-111 و 115-116تماس حاصل نمايید.

    آقای امید حسامی 09124034932

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور کویرمرنجاب نوروز 98 :

هزینه هر نفر بزرگسال

هزینه هر نفر کودک بدون خدمات 2تا 4 سال

هزینه هر نفر بزرگسال غیر ایرانی

درخواست تور

199000

49000

129000

درخواست تور

 

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *