تور کویر مصر اسفندماه (برگزار شده)

  • کد تور: kavirmesr13971204
  • قیمت: 229000 تومان
  • مدت : دو و نیم روزه
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-1
  • خدمات تور :

    محل حرکت:میدان آرژانتین ساعت 20:00  

  • تور کویر مصر اسفندماه: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور کویر مصر اسفندماه


خدمات  تور کویر مصر اسفندماه:

  • اتوبوس ویژه توریستی
  • بیمه مسافرتی 
  • راهنمای گردشگری
  • 2وعده صبحانه
  • 2وعده نهار
  • یک وعده شام
  • گشت
  • یک شب اقامت در هتل یا اقامتگاه بومگردی
  • ستاره شناسی

برنامه سفر:   

شب اول:ساعت 8 شب حرکت از میدان آرژانتین،توقف اول رستوران مارال (15 کیلومتر بعد از قم)، توقف

دوم انارک

روز اول: ساعت 8 صبح رسیدن به شهرستان خور و بیابانک و استراحت در اقامتگاه بومگردی و صرف صبحانه

ساعت 12صرف نهار و حرکت به سمت روستای گرمه (بازدید تالاب ،چشمه،و نیزار)، دیدار از غروب دریاچه نمک

و صرف شام در اقامتگاه، آتش بازی و ستاره شناسی

روز دوم: صرف صبحانه و حرکت به سمت روستای مصر (سافاری و شترسواری)،صرف نهار در روستای مصر

و بازگشت بهسمت تهران.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت 12:00 می باشد.

2- نرخ کودک 2تا4 سال نیم بها و بالای 4 سال کامل می باشد.

3-پرداخت ورودیه ها  بعهده مسافر می باشد.

45 کیلومتر دورتر از شهر جندق در استان اصفهان به کویر بی نظیری به نام کویر مصر می رسیم.

تور کویر مصر برای دو روز و نیم به طول می انجامد و در این مدت فرصت خواهید داشت تادیدنی های جادویی این کویر را از

نزدیک دیده و مجذوب آن ها شوید.

وقتی با خرید تور کویر مصر به این کویر چشم نواز و شن های روان طلایی رنگ آن می روید،خود را در میان دریایی از نور و اعجاز

خواهید یافت.

تا چشم کار می کند طیف رنگ های زرد و طلایی روی هم انباشته شده اند و زمانی که ساعت به ظهر و چند ساعت بعد از آن

می رسد،در دوردست ها مرز بین زمین و آسمان را گم خواهید کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور کویر مصر اسفندماه خانم جلیلی  داخلی 111-112 یا تلگرام تماس حاصل

نمایید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور کویر مصر اسفندماه:

نام تورتاریخ اجرای تورگشتهاقیمتدرخواست تور

تور

کویر

مرکزی

ایران 

 8 اسفند روستای گرمه تالاب چشمه نیزار،روستای مصرسافاری وشترسواری؛دریاچه نمک؛روستا و ارگ بیاضه229000درخواست تور
15 اسفند239000درخواست تور

 22 اسفند

چهارشنبه سوری

249000درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *