تور کویر کاراکال نوروز 98 (برگزار شده)

  • کد تور: kavirkarakal13971211
  • قیمت: 299000 تومان
  • مدت : دو و نیم روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-01
  • خدمات تور :

           2.5 و 3.5 روزکامل- حرکت:میدان آرژانتین  ساعت 19:30

    • اتوبوس توریستی
    • بیمه مسافرتی
    • 2 یا 3 وعده صبحانه نهار
    • 1 یا2 وعده شام
    • گشت
    • اقامت 1 و2 شب در هتل3* و4* سنتی
    • شب نشینی و گردهمایی دور آتش با موزیک
    • تور لیدر
  • تور کویر کاراکال نوروز 98: مشاهده پکیج

تور کویر کاراکال نوروز 98


ارسال کل هزینه تور کویر کاراکال نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

نام کویر کاراکال با نام گربه ی کاراکال پیوند خورده است و نمی توانیم این دو را از هم جدا بدانیم.

اگر به گردش در بستر زیستی این گربه علاقه مند هستید، تور کویر کاراکال برایتان عالی خواهد بود.

کویر کاراکال یکی از کویرهای زیبای ایران در حومه ی استان یزد است.

این کویر در بخش شمالی طبس قرار گرفته و جلوه ای فوق العاده دارد.

کویرگردان به این منطقه علاقه ی خاصی نشان داده و سفر به آن را از ممتازترین سفرهای کویرگردی می شمارند.

در کویر بیرون از دیوار خانه پشت حصار ده دیگر هیچ نیست، صحرای بیکرانه‌ی عدم است، خوابگاه مرگ و جولان‌گاه هول، راه تنها

به‌سوی آسمان باز است، آسمان، چشمه‌ی مواج و زلال نوازش‌ها امیدها و انتظار!

گشتها تور کویرکاراکال:

خانه وحشی بافقی , نخلستان ؛ معدن سنگ آهن ؛ مسجد جامع ؛ کمپ کویری کاراکال ؛ میدان امیر چخماق ؛آتشکده زرتشتیان

باغ دولت آباد؛ فهادان ؛ موزه آب ؛ سافاری Atv

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت 12:00 می باشد.

کلیه تورهای فوق چارتر و غیر قابل کنسل کردن می باشند.

نرخ کودک 2 تا 4 سال بدون خدمات نیم بها و بالای 4 سال کامل می باشد.

پرداخت ورودیه ها  بعهده مسافرمی باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو تور با خانم جلیلی داخلی 111و 112 تماس حاصل نماید. 09124034932 آقای حسامی

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور کویر کاراکال نوروز 98:

تاریخ های اجرای تور

2.5 روزه

3.5 روزه

درخواست تور

5/2 روزه 

5به7- 7 به9-11 به 14

 

5/3 روزه
1به4- 5 به8- 12 به 15

6 تخته 299000

6 تخته 399000

درخواست تور

 5 تخته 299000

 5 تخته 399000

درخواست تور

4 تخته 299000

4 تخته 399000

درخواست تور

3 تخته 329000

3 تخته 459000

درخواست تور

2 تخته 399000

2 تخته 499000

درخواست تور

 

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.