تور کیش نوروز 98 هتل پارمیس (برگزار شده)

  • کد تور: kish13971202
  • قیمت: 2970000 تومان
  • مدت : از 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-28
  • خدمات تور :
    • بلیط رفت و برگشت
    •  3 شب اقامت هتل به همراه صبحانه و ناهار
    • استقبال
    • فرودگاهی
    • استخر و سوناو جکوزی وسالن بدن سازی
    •  (درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور کیش نوروز 98 هتل پارمیس-صفحه اول: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید
  • تور کیش نوروز 98 هتل پارمیس-صفحه دوم: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور کیش نوروز 98 هتل پارمیس


ارسال 60% کل هزینه تور کیش نوروز 98 هتل پارمیس زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

برای اطلاع از هتل های خارج از پکیج با کانتر مربوط هماهنگی فرمایید.

1- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

2- همراه داشتن اصل شناسنامه و پاسپورت جهت صدور بلیط  هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

3- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

4-نرخ های فوق به تومان محاسبه گردیده است.

5-ساعت تخلیه اتاق قبل از ساعت 12:00 و تحویل اتاق بعد از ساعت 14:00 می باشد.

6- به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما جهت تأیید نرخ هماهنگ شود.

7-کودک زیر دوسال 180 تومان میباشد و کودک بالای 5 سال بزرگسال محسوب می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور کیش نوروز 98 هتل پارمیس خانم جلیلی  داخلی 111-112 یا تلگرام تماس حاصل نمایید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور کیش نوروز 98 هتل پارمیس

تاریخ اقامت دو تخته جزیره دو تخته دریا سه تخته جزیره سه تخته دریا دو خوابه 2 تا5سال درخواست تور
97/12/28 3 شب 2970000 3050000 2780000 2830000 3050000 900000 درخواست تور
98/01/02 3 شب 3170000 3250000 2980000 3030000 3250000 1100000 درخواست تور
98/01/03 3 شب 3170000 3250000 2980000 3030000 3250000 1100000 درخواست تور
98/01/04 3 شب 3070000 3150000 2880000 2930000 * 1050000 درخواست تور
98/01/05 3 شب 3070000 3150000 2880000 2930000 3150000 1050000 درخواست تور
98/01/06 3 شب 3070000 3150000 2880000 2930000 3150000 1050000 درخواست تور
98/01/07 3 شب 3070000 3150000 2880000 2930000 * 1050000 درخواست تور
98/01/08 3 شب 3170000 3150000 2880000 2930000 3150000 1050000 درخواست تور
98/01/09 3 شب 3170000 3250000 2980000 3030000 3250000 1100000 درخواست تور
98/01/10 3 شب 3170000 3250000 2980000 3030000 * 1100000 درخواست تور
98/01/11 3 شب 3170000 3250000 2980000 3030000 3250000 1100000 درخواست تور
98/01/12 3 شب 3170000 3250000 2980000 3030000 3250000 1100000 درخواست تور
98/01/13 3 شب 3170000 3250000 2980000 3030000 * 1100000 درخواست تور
97/12/28 4 شب 3800000 3950000 3550000 3650000 3900000 1050000 درخواست تور
98/01/02 4 شب 3950000 4100000 3700000 3800000 4050000 1200000 درخواست تور
98/01/03 4 شب 3950000 4100000 3700000 3800000 4050000 1200000 درخواست تور
98/01/04 4 شب 3850000 4000000 3600000 3700000 3950000 1100000 درخواست تور
98/01/05 4 شب 3850000 4000000 3600000 3700000 * 1100000 درخواست تور
98/01/06 4 شب 3850000 4000000 3600000 3700000 3950000 1100000 درخواست تور
98/01/07 4 شب 3850000 4000000 3600000 3700000 3950000 1100000 درخواست تور
98/01/08 4 شب 3950000 4100000 3700000 3800000 4050000 1200000 درخواست تور
98/01/09 4 شب 3950000 4100000 3700000 3800000 4050000 1200000 درخواست تور
98/01/10 4 شب 3950000 4100000 3700000 3800000 4050000 1200000 درخواست تور
98/01/11 4 شب 3950000 4100000 3700000 3800000 4050000 1200000 درخواست تور
98/01/12 4 شب 3950000 4100000 3700000 3800000 4050000 1200000 درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

کیش

[awesome-weather units="C" forecast_days="5" custom_bg_color="#1b95ee" location="IR"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *