تور کیش 98

  • کد تور: kish13980402
  • قیمت: 770.000تومان
  • مدت : 3 و 4 روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-04-01
  • خدمات تور :
    • بلیط رفت و برگشت
    •  اقامت
    • استقبال فرودگاهی
    • صبحانه بوفه
  • تور کیش 98 : مشاهده پکیج
  • تور کیش 98
    میانگین 4.7 از 3 نظر

تور کیش 98


ارسال60%کل هزینه تور کیش 98 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

2- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

3- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

4- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-ایرلاین های کیش ایر، قشم ایر و کاسپین می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم سفید بری داخلی 116-115 یا تلگرام تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت و هتل ها تور کیش بهار 98:

هتل نوع اتاق 2 شب و 3 روز 3 شب و 4 روز درخواست تور خدمات
هتل ارم
وآرامش
پارسیان *3
دو تخته 770.000 860.000 درخواست تور بلیط رفت و برگشت  ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه 
سه تخته 730.000 795.000 درخواست تور
چهارتخته 710.000 770.000 درخواست تور
پنج تخته 740.000 810.000 درخواست تور
هتل
گامبرون *4
دو تخته 780.000 870.000 درخواست تور بلیط  رفت و برگشت ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ، اینترنت رایگان 
سه تخته 740.000 810.000 درخواست تور
چهارتخته 720.000 770.000 درخواست تور
هتل
هلیا  *4
دو تخته  930.000 1.090.000 درخواست تور بلیط  رفت و برگشت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه به صورت بوفه ، اینترنت
سه تخته  840.000 950.000 درخواست تور
چهار تخته 790.000 895.000 درخواست تور
هتل
میراژ  *5
کابانا دو نفره 970.000 1140.000 درخواست تور بلیط  رفت و برگشت ، استقبال فرودگاهی ، اقامت ، صبحانه بوفه ، استخر و سونا و جکوزی 
کابانا سه نفره 870.000 1.000.000 درخواست تور
هتل
پارمیدا  *5
دو تخته  970.000 1.145.000 درخواست تور بلیط رفت و برگشت ، استقبال فرودگاهی ، اقامت ، صبحانه بوفه ، استخر و سونا و جکوزی
سه تخته 860.000 990.000 درخواست تور
هتل
شایگان  *5
دو تخته 1.030.000 1.230.000 درخواست تور بلیط رفت و برگشت، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ، اینترنت ، استخر ، سونا و جکوزی رایگان
سه تخته 920.000 1.070.000 درخواست تور
سوئیت 1خوابه (4 نفره ) 860.000 985.000 درخواست تور
سوئیت 2 خوابه ( 5 نفره ) 830.000 940.000 درخواست تور
هتل
مارینا  *5
دو تخته پارک 1.590.000 2.070.000 درخواست تور بلیط  رفت و برگشت ، استقبال فرودگاهی ، اقامت ، صبحانه بوفه ، ناهار ، سالن بدنسازی ، استخر و سونا و جکوزی ، اینترنت 
دو تخته دریا  2.060.000 2.800.000 درخواست تور
دو تخته پارک با سرویس 1.390.000 1.775.000 درخواست تور
دو تخته دریا با سرویس 1.700.000 2.260.000 درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

کیش

[awesome-weather units="C" forecast_days="5" custom_bg_color="#1b95ee" location="IR"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *