تور گلابگیری

  • کد تور: Kashan13980131
  • قیمت: 145000 تومان
  • مدت : یک روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-06
  • خدمات تور :

    محل حرکت: میدان آرژانتین

    • سفر یکروزه از صبح تا شب با اتوبوس توریستی
    • همراهی راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید
    • پذیرایی صبحانه و میان وعده
    • (در کلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران است که محل صرف ناهار توسط تورهماهنگ می شود).
  • تور گلابگیری: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور گلابگیری


ارسال کل هزینه تور گلابگیری زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

رفت و برگشت با اتوبوس توریستی ازمیدان آرژانتین

سفر یک روزه با وسیله نقلیه توریستی، همراهی راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور، بیمه مسافرتی،

پذیرایی : صبحانه بوفه ، ناهار و میان وعده

برنامه تور:

ساعت 5 صبح حرکت از تهران به سوی کاشان،صرف صبحانه در رستوران مسیر کاشان،ساعت 10:00 صبح ورود و دیدار از باغ های گل و مراسم گلابگیری (وقت آزاد برای صرف ناهار)،حرکت به سوی کاشان و دیدار از اثر ثبت شده جهانی باغ فین کاشان و حمام فین،یکی از خانه های تاریخی یا تپه سیلک و ساعت 18:00 برگشت به سوی تهران

جهت کسب اطلاعات بيشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی  داخلی 111-115 و یا تلگرام تماس حاصل نماييد.

اطلاعات رفت تور:

ساعت حضور در محل حرکت:

04:45

ساعت حرکت:

05:00

طول مدت مسیر زمینی:

04:00

ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

09:00

اطلاعات برگشت تور:

ساعت حضور در محل حرکت:

17:45

ساعت حرکت:

18:00

طول مدت مسیر زمینی:

04:00

ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

22:00

 

هزینه هر نفر

بزرگسال CIP

هزینه هر نفر کودک

 2تا 4 سال

هزینه هر نفر

بزرگسال

درخواست تور

295000

78000

145000

درخواست تور

تورهای داخلی

رزرو آنلاین بلیط

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *