تور گلستانگردی نوروز 98 (برگزار شده)

  • کد تور: golestan13971211
  • قیمت: 499000 تومان
  • مدت : از 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-11
  • خدمات تور :

    حرکت:میدان آرژانتین ساعت 05:30 صبح

  • تور گلستانگردی نوروز 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور گلستانگردی نوروز 98


ارسال کل هزینه تور گلستانگردی نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

شهرهای شمالی کشور دارای جاذبه های گردشگری مختلفی می باشند که برای مسافران بسیار لذت بخش است. این شهرها دارای آب و هوای

خوب و طبیعت زیبا هستند و همجواری با دریا، بر جذابیت آن ها می افزاید. تورهای شمال از بهترین تورهای گردشگری محسوب می شوند.

با آسمان پرستاره پرشیا سفری جذاب و رویایی به شمال کشور داشته باشید.

برنامه گشت تور گلستانگردی نوروز 98: 

جزیره آشوراده بندر ترکمن آبشار شیرآباد یا کبودوال، تنگه چهل چای ناهار خوران دریاچه مصنوعی بازار مرزری

  • اتوبوس توریستی
  • بیمه مسافرتی
  • 2یا3 وعده صبحانه و نهار
  • 1یا2وعده شام
  • گشت
  • اقامت2و3 شب دراقامتگاه گروهی دراتاق های بومگردی
  • شب نشینی و گردهمایی دور آتش
  • تور لیدر

1- نرخ های فوق به تومان محاسبه گردیده است.

2-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

3-ساعت تخلیه اتاق قبل از ساعت 12:00 و تحویل اتاق بعد از ساعت 14:00 می باشد.

4- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام ورود به هتل الزامی است.

5به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما با رزرواسیون جهت تأیید نرخ هماهنگ شود.

6- تور فوق بصورت چارتر و غیرقابل کنسل کردن می باشند.

7 – نرخ کودکان 2 تا 4 سال بدون خدمات نیم بها و بالای 4 سال کامل می باشد.

8– پرداخت ورودیه ها به عهده مسافر می باشد.

کانتر طبیعت گردی خانم جلیلی 02122887100  داخلی 111 و 112  و 09124034932 آقای حسامی

لیست قیمت و هتل ها تور گلستانگردی نوروز 98 :

تاریخ اجرای تور

مدت تور

قیمت تور به تومان

درخواست تور

13 به 15

3 روزه

499000

درخواست تور

11 به 14 

4 روزه

599000

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *