تور گوانجو 98

  • کد تور: GUANGJO13980714
  • قیمت: 5.790.000 تومان + 325$
  • مدت : 5شب و 6 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-08-16
  • خدمات تور :
    • پروازماهان
    • 7شب اقامت گوانجو هتل*NANYANG KINGS GATE 4
    • ويزا انفرادی
    • ترانسفر فرودگاهي
    • پرواز مستقیم ماهان
    • راهنما فارسی زبان
    • بیمه مسافرتی
  • تور گوانجو 98: مشاهده پکیج

تور گوانجو 98

گوانجو شهری باشکوه پر از قدرت و عظمت می باشد که در امتداد خط ساحلی جنوب چین قرار گرفته است.
این شهر به عنوان سومین شهر بزرگ در کشور چین، مرکز سیاسی، اقتصادی، علمی، آموزشی و فرهنگی
در منطقه ی گوانگدونگ به حساب می آید.

کودک زیر دوسال 2990000 تومان

1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ویزای توسط کنسولگری ،شرکت آسمان پرستاره  هیچگونه تعهدی را در صدور روادید نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس ثبت نام کننده بوده و آسمان پرستاره پرشیا مسئولیتی درکنترل پاسپورت و ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهدداشت.

5-نرخ تومانی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.

مدارک مورد نیاز تور گوانجو 98:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عکس4*6رنگی تمام رخ
  •  کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی شغل
  • شماره تلفن
  • تمکن مالی  برای هر نفرحداقل 5 هزار دلار و به ازای هر روز 100 دلار در سربرگ بانک با مهر و امضاء و شماره تماس بانک

زمان لازم جهت اخذویزا 14روزقبل ازپرواز وپس ازآن مبلغ 585000  تومان بابت ویزای فوری به نرخ توراضافه می گردد.

تکمیل فرم سفارت چین (فایل PDF  قابل پرینت بر روی قسمت ارتباط با ما سایت WWW.APSTOUR.COM  می باشد.)

ارسال 60% کل هزینه تور گوانجو 98 تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانترتورمربوطه خانم احتشام وسبحانی داخلی 111-112 تماس حاصل نمایید

تاریخ رفت و برگشت

هرنفردوتخته

هرنفریکتخته

6 تا 12 سال
با تخت

2 تا 6 سال
بی تخت

درخواست تور

16آبان-22 آبان
5 شب

5790000+325$

5790000+490$

4390000+325$

4390000+160$

14آبان-22 آبان
7 شب

5790000+465$

5790000+760$

4390000+465$

4390000+160$

14آبان_24 آبان
9 شب

5790000+465$

5190000+530$

4690000+350$

4690000+160$

16-29 آبان
12شب

5790000+560$

5790000+955$

4390000+560$

4390000+160$

14آبان-29 آبان 14شب

5790000+630$

5790000+1075$

4390000+630$

4390000+160$

14آبان-06 آذر 21شب

5790000+845$

5790000+1540

4390000+845$

4390000+160$

14آبان_13 آذر 28شب

5790000+1080$

5790000+1980$

4390000+1080$

4390000+160$

14آبان-20 آبان
1شب گوانگجو+4 شب شنزن

5790000+410$

5790000+595$

4390000+410$

4390000+175$

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.