تور یزد 3 روز (برگزار شده)

  • کد تور: yazd13971113
  • قیمت: 861000تومان
  • مدت : 2شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-11-01
  • خدمات تور :

             تاریخ اجرا : همه روزه تا پایان بهمن97

    •  بلیط رفت و برگشت
    • 2شب و 3 روز اقامت
    • صبحانه بوفه
    • ترانسفر استقبال و بدرقه
      (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور یزد 3 روز: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور یزد 3 روز


ارسال 60% کل هزینه تور یزد 3 روز در زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

گشت ها شامل:

 داخل شهر: مسجد جامع، بافت تاریخی یزد، زندان اسکندر، مجموعه امیر چخماق (بازار و مسجد)، موزه آب ، دخمه زرتشتیان، آتشکده زرتشتیان، باغ دولت آباد.

در صورت گشت خارج شهر: هر نفر 130.000تومان بابت گشت های: نارین قلعه، میبد، چک چک(عبادتگاه زرتشتیان)، کاروانسرای شاه عباسی، یخچال خشتی، بازدید از فروشگاه سفال و سرامیک، برج کبوتر خانه

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل  هرنفراتاق
دوتخته
هرنفردر اتاق
یک تخته
کودک 6 تا 12
سال با تخت
کودک 2 تا 6
سال بدون تخت
کودک زیر
دو سال
 شب اضافه درخواست تور
کهن کاشانه*2 861000 1261000 983000 405000 79000 94000 درخواست تور
کاروانسرای مشیر*3 1099000 * 798000 405000 85000 124000 درخواست تور
لاله *3 1193000 1461000 871000 405000 94000 173000 درخواست تور
خوان دوحد*3 1183000 1465000 898000 405000 93000 168000 درخواست تور
مهر*4 1209000 1566000 863000 1260000 96000 182000 درخواست تور
فهادان*4 1256000 1561000 898000 405000 105000 206000 درخواست تور
ملک التجار*4 1303000 1603000 924000 405000 105000 231000 درخواست تور
جهانگیری*4 1141000 1471000 850000 405000 89000 146000 درخواست تور
باغ مشیر *4 1291000 1688000 1110000 405000 105000 224000 درخواست تور
داد*4 1288000 1747000 1108000 405000 104000 223000 درخواست تور
صفائیه باغ *5 1372000 1736000 1167000 405000 120000 267000 درخواست تور
صفائیه جدید *5 1429000 1849000 1167000 405000 118000 297000 درخواست تور
ارگ *5 1366000 1604000 1209000 405000 115000 264000 درخواست تور

رزرو آنلاین بلیط

تورهای داخلی

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *