جدول تورهای اروپا نوروز 98

  • کد تور: Europe13970716
  • قیمت: 1690یورو+3990000تومان
  • مدت : از 5شب و 6روزه
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-23
  • خدمات تور :
    • بليط هواپیما
    • ويزاي توريستي
    • هتل به همراه صبحانه
    • بيمه مسافرتی
    • گشت طبق برنامه تور
  • جدول تورهای اروپا نوروز 98-صفحه1: مشاهده پکیج
  • جدول تورهای اروپا نوروز 98-صفحه2: مشاهده پکیج

جدول تورهای اروپا نوروز 98


ارسال60% کل هزینه جدول تورهای اروپا نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن جدول تورهای اروپا نوروز 98

( کپی ها حتما در برگه A4  )

*تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر

* اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

* چهار قطعه عکس 5 /4 *5/3  (جدید.رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )

* کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالكيت به نام فرد متقاضی

* گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 2 ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری

* کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حسابهای سپرده (حداقل مانده حساب 40 میلیون تومان)

مدارك شغلي:

براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاه ها: كارت بين المللي دانشجويي يا کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):کپی از  روزنامه رسمي تاسیس شركت  و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

* براي كارمندان بخش دولتي: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

* کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كار به زبان انگلیسی همراه با گواهی  سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

* براي كسبه: کپی از جواز كسب / كارت بازرگاني

 كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا, كانادا, شنگن, سوييس, انگليس, استراليا)

جهت کسب اطلاعات بيشتربا کانتر تور اروپا خانم امین داخلی 107-108 و یا تلگرام  تماس حاصل نماييد.

نام و مدت و برنامه تور پروازهرنفراتاق

دوتخته

هرنفراتاق

 یکتخته

تاریخ

حرکت

درخواست تور
(24روزه)فرانسه،آلمان،اتریش،ایتالیا،یونان،ترکیه (دوراروپا)

4شب پاریس،1شب استراسبورگ،3شب مونیخف2شب اینسبورگ،2شب ونیزف3شب رم،1شب کشتی،3شب آتن،2شب تسالونیکی،2شب استانبول

ترکیش 3290یورو+

3990000

4590یورو+

3990000

23 اسفنددرخواست تور
(8روزه) فرانسه 7شب پاریس

پروازدرتاریخهای 1و3فروردین با ماهان میباشد

ایران ایر1490یورو+

3990000

2190یورو+

3990000

24و27اسفند

1،2،3،5فروردین

درخواست تور
(6روزه)سوئیس

 5شب زوریخ (لوسرن وکوه پیلاتوس،اینترلاکن و برن)

ترکیش1690 یورو+

3990000

2290یورو+

3990000

27و29اسفند

2و5فروردین

درخواست تور
(9روزه)سوئیس،اسپانیا

4شب زوریخ،4شب بارسلون

ترکیش2190 یورو+

3990000

3290 یورو+

3990000

27اسفنددرخواست تور
(11روزه)آفریقای جنوبی

1شب پرواز،2شب ژوهانسبورگ،2شب سان سیتی،2شب پارک جنگلی،4شب کیپ تاون

ترکیش3490 دلار+

3990000

6490 دلار+

3990000

27اسفنددرخواست تور
(9روزه)سوئیس

3شب ژنو،2شب لوگانو،5شب زوریخ

ترکیش2390 یورو+

3990000

3490یورو+

3990000

28اسفنددرخواست تور
(15روزه)کره جنوبی وژاپن

1شب پرواز،3شب سئول،2شب جیجو،4شب اوزاکا،5شب توکیو

امارات6790 دلار+

5990000

8990 دلار+

5990000

28اسفنددرخواست تور
(8روزه)انگلیس

7شب لندن

ایران ایر2390 پوند+

3990000

3390 پوند+

3990000

28اسفنددرخواست تور
(15روزه)سوئیس،آلمان،فرانسه،بلژیک،هلند

4شب زوریخ(اشتوتگارت)،3شب فرانکفورت(لوکزامبورگ)،4شب پاریس(بروکسل)،3شب آمستردام

ترکیش3490 یورو+

3990000

4990 یورو+

3990000

28اسفنددرخواست تور
(11روزه)برزیل

2شب سائوپائولو،3شب ایگواسو،5شب ریودوژانیرو

امارات3990 دلار+

5990000

5490 دلار+

5990000

28اسفنددرخواست تور
(13 روزه)دوراسترالیا

1شب پرواز،3شب ملبورن،4شب سیدنی،5شب گلدکاست(بریزبین)

امارات3990 دلار+

5990000

5490 دلار+

5990000

28اسفنددرخواست تور

(13روزه)مجارستان،اتریش،جمهوری چک،آلمان

3شب  بوداپست،3شب وین،3شب پراگ،3شب برلین

ترکیش2990یورو+

3990000

4290یورو+

3990000

28اسفند

1فروردین

درخواست تور

(8روزه)اسپانیا

3شب مادرید(زاروگوزا)،4شب بارسلون

ترکیش1790یورو+

3990000

2590یورو+

3990000

28اسفند

2و5فروردین

درخواست تور

(9روزه)فرانسه،اسپانیا

4شب پاریس،4شب بارسلون

ماهان2190یورو+

3990000

3290یورو+

3990000

29 اسفنددرخواست تور

(11روزه)فرانسه،ایتالیا

5شب پاریس،2شب ونیز(فلورانس)،3شب رم

ترکیش2890یورو+

3990000

3990یورو+

3990000

29 اسفنددرخواست تور
(8روزه)ایتالیا

2شب ونیز(پیزا)،2شب فلورانس،3شب رم

آلیتالیا2290یورو+

3990000

3290یورو+

3990000

29 اسفنددرخواست تور

(13روزه) ایتالیا،اسپانیا

2شب ونیز(پیزا)،2شب فلورانس،3شب رم،4شب بارسلون

آلیتالیا2990یورو+

3990000

4290یورو+

3990000

29 اسفنددرخواست تور
(15روزه)مکزیک،کوبا

1شب پرواز،3شب مکزیکوسیتی،1شب مریدا(چیچن ایتزا)،4شب کنکون،3شب وارادرو(کوخیمار)،3شب هاوانا

ترکیش5190دلار+

5990000

7990دلار+

5990000

29 اسفنددرخواست تور

(13روزه)ایتالیا،فرانسه،اسپانیا

4شب رم(فلورانس)،2شب ونیز،4شب پاریس،3شب بارسلون

آلیتالیا3690یورو+

3990000

4890یورو+

3990000

1فروردیندرخواست تور
(10روزه)اسپانیا،فرانسه

3شب بارسلون(زاراگوزا)،2شب مادرید،4شب پاریس

ماهان2390یورو+

3990000

3490یورو+

3990000

1فروردیندرخواست تور

(12روزه)سوئیس،آلمان،اتریش

2شب ژنو(برن)،3شب زوریخ(لیختن اشتاین)،3شب مونیخ(سالزبورگ)

ترکیش2790 یورو+

3990000

3990 یورو+

3990000

2فروردیندرخواست تور
(12روزه)اسپانیا،ایتالیا،فرانسه

4شب بارسلون3شب رم،4شب پاریس،

ماهان2990یورو+

3990000

4290یورو+

3990000

4فروردیندرخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 3 میانگین: 4.7]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ساعات کاری بخش کنسولی

روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)

ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: 08:00 الی 12:00 صبح و 13:00 الی 15:00 بعدازظهر

تحویل گذرنامه ها: 1 الی 2 روز کاری

 

مدارک مورد نیاز

 ویزای تجاری

 

1. فرم درخواست ویزا

2. عکس رنگی 4×3 (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.

3. هزینه ویزا

4. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد)

5. کپی کارت ملی و شناسنامه (صفحه اول و دوم)

6. دعوتنامه از شرکت کره ای

 

– در صورتیکه شرکت کره ای برای بار اول از ایرانی دعوت می نماید، لازم است گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.

– اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار (برای شرکت ایرانی) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی ( اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)

*** اگر دعوت شونده برای بار اول به کشور کره سفر می نماید و یا شرکت ایرانی برای اولین بار کارمند خود را به کشور کره می فرستد، مدارک زیر نیز باید ارائه گردد.

– لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی)

– آخرین سند اظهارنامه مالیاتی شرکت (به زبان انگلیسی)

 

ویزای تحصیلی

 

1-5 (طبق لیست مذکور)

6. مدرک گواهی بورسیه یا نامه حمایت مالی خود متقاضی و یا والدین یا همسر وی بهمراه پرینت حساب بانکی و کپی شناسنامه آنها (صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

7. اصل نامه پذیرش ثبت نام از دانشگاه

8. معرفی نامه انگلیسی از دانشگاه فعلی متقاضی ( اگر متقاضی در دانشگاه ایرانی در حال تحصیل می باشد)

9. ترجمه رسمی انگلیسی ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی

* درصورت نیاز، مصاحبه انجام می شود.

 

ویزای ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)

1-5 (طبق لیست مذکور)

6. دعوتنامه از میزبان

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار یا تحصیل به زبان انگلیسی

8. پرینت حساب بانکی و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (1): اگر دعوت کننده کره ای باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی

6. دعوتنامه ( کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی کره ای دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (2): اگر دعوت کننده ایرانی باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی

6. دعوتنامه (کپی پشت و روی کارت خارجی کره ای شخص دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

8. کپی شناسنامه دعوت کننده ایرانی (از صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

ویزای ژاپن
درخواست پذیرش ویزای ژاپن:
روزهای یکشنبه الی پنجشنبه (صبحها از ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰)
• این سفارت به هیچ وجه مدارک درخواست ویزا را از طریق پست نمی پذیرد و هیچ گونه مسؤلیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد.
• تمامی مدارک درخواست ویزا، باید به صورت اصل در روز و ساعات تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل داده شود. مدارک درخواست ویزا به صورت فاکس و یا ایمیل و یا غیره قابل قبول نمی باشد به جز مواردی که به دلایل انسانی صرف نظر کردن از بعضی مدارک توسط مقامات تشخیص داده شود.
• لازم است که مدارک درخواست ویزا حتما توسط خود فرد ( و یا نماینده وی ) به طور مستقیم به سفارت تحویل گردد.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

ویزای کوتاه مدت

1- تجاری
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر )
ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
د- جزوه ویا کاتالوگ

نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
جواز کسب
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

2- توریستی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

3- دیدار از دوست
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
ضمانتنامه :
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO
حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

4- دیدار از اقوام
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
ضمانتنامه
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

5- شرکت درکنفرانس و مسابقات ورزشی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
ب – مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
ج – جزوه ویا کاتالوگ

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
نامه ماموریت متقاضی ویزا
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

قیمت و هزینه دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

برای آگاهی از قیمت و هزینه های دریافت ویزا ژاپن و همچنین رزرو بلیط هواپیما – تور و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

هاوانا

[awesome-weather units="C" forecast_days="5" custom_bg_color="#1b95ee" location="3553478"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *