شمالگردی نوروز 98 (برگزار شده)

  • کد تور: shomal13971207
  • قیمت: 599000 تومان
  • مدت : 3شب و 4روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :

    هتل نجاتی با ساحل اختصاصی  و سفرخانه سنتی

  • شمالگردی نوروز 98: مشاهده پکیج
  • شمالگردی نوروز 98
    میانگین 5 از 1 نظر

شمالگردی نوروز 98


ارسال کل هزینه شمالگردی نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

شهرهای شمالی کشور دارای جاذبه های گردشگری مختلفی می باشند که برای مسافران بسیار لذت بخش است. این شهرها دارای آب و هوای

خوب و طبیعت زیبا هستند و همجواری با دریا، بر جذابیت آن ها می افزاید. تورهای شمال از بهترین تورهای گردشگری محسوب می شوند.

برنامه گشت: مجتمع تفریحی نمک آبرود، مجتمع تفریحی رامسر، ساحل قو، جنگل دالیخانی، جاده جواهرده، 

جاده2و3هزار، جنگل عباس آباد تله کابین و سورتمه و کارتینگ شب نشینی لب ساحل با موزیک آتیش باچای ذغالی

1- نرخ های فوق به تومان محاسبه گردیده است.

2- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

3-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

4-ساعت تخلیه اتاق قبل از ساعت 12:00 و تحویل اتاق بعد از ساعت 14:00 می باشد.

5- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه

هنگام ورود به هتل الزامی است.

6به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما با رزرواسیون جهت تأیید نرخ هماهنگ شود.

7- تور فوق بصورت چارتر و غیرقابل کنسل کردن می باشند.

8 – نرخ کودکان 2 تا 4 سال بدون خدمات نیم بها و بالای 4 سال کامل می باشد.

9– پرداخت ورودیه ها  به عهده مسافر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 و یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها شمالگردی نوروز 98 :

نام هتل  نوع اتاق  قیمت تور درخواست تور
4روزه  
هتل 3 * نجاتی
با ساحل اختصاصی وسفرخانه سنتی
2 تخته 599000 درخواست تور
3 تخته 549000 درخواست تور
4 تخته 519000 درخواست تور
4 تخته (2 خوابه) 499000 درخواست تور
5 تخته(2خوابه) 499000 درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

راهنمای سفر مازندران

شهرستان‌های مازندران
شهرستان آمل (شامل آمل، لاریجان، شاهاندشت، آب اسک، نیاک)
شهرستان بابل سابقا بارفروش (شامل: بابل، بندپی، بهنمیر، امیرکلا)
شهرستان بابلسر (شامل: بابلسر، دریا کنار، خزرشهر)
شهرستان بهشهر سابقا اشرفی (شامل: بهشهر، گرجی محله، میانکاله)
شهرستان جویبار (شامل: جویبار، لاریم، تیرکلا)
شهرستان چالوس سابقا شالوس (شامل: چالوس، مرزن آباد، کلاردشت، نمک آبرود)
شهرستان رامسر سابقا سخت سر (شامل: رامسر، جواهر ده)
شهرستان ساری (شامل: ساری، دودانگه (پریم)، چهاردانگه (کیاسر)، فرح آباد، گلما، لاک دشت)
شهرستان سورک (شامل: سورک، بادله)
شهرستان سوادکوه (شامل: پل سفید، زیرآب، شیرگاه، آلاشت، ورسک)
شهرستان شهسوار سابقا تنکابن (شامل: شهسوار، نشتارود، دوهزار، سه هزار)
شهرستان قائمشهر سابقا شاهی، علی آباد (شامل: قائمشهر، کردی خیل، ارطه، تِلار)
شهرستان گلوگاه (شامل: گلوگاه، تیرتاش)
شهرستان محمودآباد (شامل: محمودآباد، فریدونکنار)
شهرستان نکاء (شامل: نکا، غارمرز، امیرآباد)
شهرستان نوشهر (شامل: )
شهرستان نور (شامل: نور، رویان، چَمِستان، لاویج)
شهرهای مهم مازندرانن
بهشهر
ساری
قائمشهر
بابل
آمل
نوشهر
تنکابن (شهسوار)

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *