نمایشگاه سیم و کابل (برگزار شده)

  • کد تور: guangzhou13980226
  • قیمت: 5.290.000 تومان +390$
  • مدت : 5 شب و 6 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-21
  • خدمات تور :
    21:20رفت سه شنبه23:30برگشت دوشنبه
    • پرواز پکن ماهان 
    • ویزای انفرادی
    • ترانسفر فرودگاهی 
    • ترانسفر نمایشگاه 
    •  اقامت هتل 4 ستاره NANYANG KINGS GATE
    • لیدر فارسی
    • بیمه
  • نمایشگاه سیم و کابل: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

نمایشگاه سیم و کابل


ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

نمایشگاه سیم و کابل گوانگجو از جمله معتبرترین نمایشگاه های چین در زمینه صنعت سیم و کابل است.

مدارک موردنیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس 4*6 رنگي تمام رخ
  • کپی صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی
  • نامه بانکی تمکن مالی به ازای هر نفر
  • شغل
  • شماره تلفن

تكميل فرم سفارت چين (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت فرم ویزا سايت WWW.APSTOUR.COM مي باشد)

1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره پرشیا هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس آسمان پرستاره پرشیا مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانتر تور مربوطه خانم صالحی و عابدی داخلی 117-119 تماس حاصل نمايید.

تاریخ

دوتخته هرنفر

یک تخته

درخواست تور

21 تا 27 خرداد

5290000+$390

5290000+$535

درخواست تور

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت