تور کشتی کروز10 روزسفر دریایی دور اروپا 8شهریور 97 (برگزار شده)

  • کد تور: criiseship139703291
  • قیمت: 3090یورو+نرخ پرواز به روز
  • مدت : 9شب و10 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-06-08
  • خدمات تور :

    2شب ونیز + 7 شب کروز و دیدار از: دریای آدریاتیک، بندر باری ایتالیا، شهر ساحلی کاتاکولون یونان، جزیره میکونوس یونان، آتن یونان، شهر ساحلی سارانده آلبانی، دوبرونیک کرواسی

    • پرواز بین المللی تر کیش و داخلی
    • ویزای شینگن
    • اقامت درهتل های 4ستاره  تاپ با صبحانه
    • 7 شب اقامت درکشتی همراه صبحانه،ناهار و شام و نمایشهای دیدنی
    • ترانسفرفرودگاهی و بندری
    •  7گشت نیم روز
    • بیمه نامه مسافرتی تا سقف 50000یورو
    • همراهی راهنمای فارسی زبان
  • تور کشتی کروز10 روزه سفر دریایی دور اروپا 8شهریور 97: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور کشتی کروز10 روزسفر دریایی دور اروپا 8شهریور 97


ارسال60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1–Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت12:00 ظهر می باشد.

2 -مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و شرکت آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

3-در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت مربوطه  ،شرکت  آسمان پرستاره پرشیا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و مبلغ پرداختی به سفارت عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

4-بیمه برای مسافرین بالای 55سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد .

5-قیمت ها  بر مبنای هر نفر در کابین بالکن دار2نفره می باشد.

جهت کسب اطلاعات بيشتر با کانتر تور دبی خانم امین  داخلی 108-107 و یا تلگرام تماس حاصل نماييد.

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای کرواسی

کشور کرواسی به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده است ولی ویزا اینکشور هنوز شنگن نمی باشد و ویزا کرواسی یه صورت National می باشد . جهت دریافت ویزا کرواسی نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا کرواسی برای شخص مسافر نماید .

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کرواسی :

1.فرم درخواست ویزا .
2.اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
2.3قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد .
4.بلیط رفت و برگشت هواپیما .
5.رزرو هتل .
6.بیمه نامه مسافرتی و پزشکی .
7.گواهی تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
8.مدارک شغلی : گواهی اشتغال و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت .
9.گواهی بازنشستگی .
10.نامه اشتغال به تحصیل .
نکاتی در مورد ویزا کرواسی :

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت 14 روزه به شما داده می شود .

سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل 14 روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از 14 روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد .

در صورت داشتن ویزا شنگن معتر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست .

قیمت و هزینه دریافت ویزا کرواسی :

با توجه به نوع ویزا درخواستی قیمت ویزا کرواسی متفاوت می باشد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *