جدول تورهای اروپا تابستان 97 (برگزار شده)

  • کد تور: Europe13970428
  • تاریخ برگزاری : 1397-04-01
  • خدمات تور :
    • بليط هواپیما
    • ويزاي توريستي
    • هتل به همراه صبحانه
    • بيمه مسافرتی
    • گشت طبق برنامه تور
  • جدول تورهای اروپا تابستان 97 ( صفحه 1 ): مشاهده پکیج
  • جدول تورهای اروپا تابستان 97 ( صفحه 2 ): مشاهده پکیج
  • جدول تورهای اروپا تابستان 97 ( صفحه 3 ): مشاهده پکیج
  • جدول تورهای اروپا تابستان 97 ( صفحه 4 ): مشاهده پکیج

جدول تورهای اروپا تابستان 97


ارسال60% کل هزینه جدول تورهای اروپا تابستان 97 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن جدول تورهای اروپا تابستان 97

( کپی ها حتما در برگه A4)

*تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر

* اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

* چهار قطعه عکس 5 /4 *5/3  (جدید.رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )

* کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالكيت  به نام فرد متقاضی

* گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 2 ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری

* کپی از قراردادهای سپرده  کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حسابهای سپرده (حداقل مانده حساب 40 میلیون تومان)

مدارك شغلي:

براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت بين المللي دانشجويي يا  کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):کپی از  روزنامه رسمي تاسیس شركت  و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

* براي كارمندان بخش دولتي: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

* کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كاربه زبان انگلیسی همراه با گواهی  سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

* براي كسبه: کپی از جواز كسب / كارت بازرگاني

 كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا, كانادا, شنگن, سوييس, انگليس, استراليا)

جهت کسب اطلاعات بيشتربا کانترتوراروپا –افریقا خانم امین داخلی 107-108 و یا تلگرام  تماس حاصل نماييد.

تورهای مرتبط

ویزای شنگن

انواع ویزا

به ما امتیاز دهید
[کل: 59 میانگین: 3.3]

شرایط دریافت ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *