تور بمبئی - گوا پرواز ایران ایر (برگزار شده)

  • کد تور: india13971022
  • قیمت: 6595000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-22
  • خدمات تور :
    •  پرواز رفت و برگشت ایران اير
    • 2شب بمبئی +5 شب گوا
    • ويزا توریستی
    • اقامت هتل با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • -پروازبمبئی گوا و بالعکس
    • یک گشت  بمبئی
    • یک گشت شهری گوا با کشتی رودخانه ماندوی
    • راهنمای محلی
    • بیمه مسافرتی
  • تور بمبئی - گوا پرواز ایران ایر صفحه 1: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید
  • تور بمبئی - گوا پرواز ایران ایر صفحه 2: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور بمبئی – گوا پرواز ایران ایر


ارسال 60% کل هزینه تور بمبئی | گوا پرواز ایران ایر  زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد

زيردوسال  900000 تومان

مدارک جهت ويزا :

*اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

*2 قطعه عکس5*5تمام رخ

*کپی تمام صفحات شناسنامه

*آدرس منزل و محل کار و تلفن دقيق مسافردرج امضای مسافرداخل پاسپورت الزامی است.

*درصورت داشتن ویزا هند آخرین ویزا ضمیمه شود

*درصورت داشتن پاسپورت قدیمی تحویل پاسپورت به آژانس مربوطه الزامی می باشد

*درج امضای مسافر داخل پاسپورت الزامی است.

*توضیح اینکه هزینه انگشت نگاری به عهده مسافر می باشد.

داشتن گذرنامه جداگانه برای هرنفر، حتي نوزادان زير2سال الزامی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتور مربوطه  خانم عابدی و خانم ابراهیمی داخلی 117-118 و119  تماس حاصل نمايید.

هتل درجه هرنفردوتخته هرنفریکتخته 6 تا 12 سال

با تخت

2 تا 6سال

بدون تخت

درخواست تور
THE EMERALD BELLAVISTA 4* BB 6595000 8195000 4695000 3695000 درخواست تور
THE EMERALD

 NAGOA GRANDE

4* BB 7095000 8795000 4795000 3695000 درخواست تور
THE EMERALD

 SUN VILLAGE

4*BB 7595000 9695000 4995000 3695000 درخواست تور
THE EMERALD

 SANDALWOOD

4*BB 7595000 9795000 4995000 3695000 درخواست تور
THE EMERALD

IBIS STYLE

4*BB 7795000 9995000 5095000 3695000 درخواست تور
THE EMERALD

 SANDALWOOD

4*BB 7895000 10495000 5195000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

COUNTRY INN

5*BB 8995000 12195000 5595000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

HARD ROCK

5*BB 9595000 13095000 5795000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

CIDADE DE

5*BB 10295000 14695000 6095000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

 LE MERIDIEN

5*BB 10495000 14695000 6195000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

 GRAND HYATT

5*BB 10995000 15895000 6395000 3695000 درخواست تور

2 شب اقامت بمبئی با صبحانه 5 شب گوآ FULLBOARD

هتل درجه  هرنفردوتخته هرنفریک تخته 6 تا 12 سال

با تخت

2 تا 6سال

بدون تخت 

 درخواست تور
THE EMERALD

 NAGOA GRANDE

4*

BB/ALL

8095000 10395000 5195000 3695000 درخواست تور
THE EMERALD

 SUN VILLAGE

4*

BB/ALL

8695000 10895000 5495000 3695000 درخواست تور
THE EMERALD SANDALWOOD 4*

BB/ALL

8795000 11195000 5495000 3695000 درخواست تور
THE EMERALD SANDALWOOD 4*

BB/ALL

8895000 11995000 5495000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

COUNTRY INN SUITE

5*

BB/ALL

9995000 13295000 5995000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

HARD ROCK

5*

BB/ALL

10895000 14495000 6395000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

  CIDADE DE GOA

5*

BB/ALL

12395000 16695000 6995000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

  LE MERIDIEN

5*

BB/ALL

12395000 16695000 6995000 3695000 درخواست تور
THE LEELA

 GRAND HYATT

5*

BB/ALL

13495000 18395000 7395000 3695000 درخواست تور

تورهای مرتبط

شرایط ویزای هند

دیدنیهای هند

هتل های هند

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای هند

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *