آسمان پرستاره پرشیا

آسمان پرستاره پرشیا

شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی

پیشنهاد آقای رفیعی جهت تشکیل کمیته ای برای پائین آوردن هزینه سفر مردم


پیشنهاد آقای رفیعی جهت تشکیل کمیته ای برای پائین آوردن هزینه سفر مردم

پیشنهاد آقای رفیعی جهت تشکیل کمیته ای با حضور نمایندگان صنف آژانس های مسافرتی ، ایرلاین ها و دولت در زمینه رفع مشکلات گردشگری و پائین آوردن هزینه سفر برای مردم

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران بابیان اینکه توقف پرداخت ارز دولتی به شرکت‌های هواپیمایی باعث شده نرخ بلیت‌های پروازهای داخلی و خارجی به‌یک‌باره رشد جهشی قابل‌توجهی را به دنبال داشته باشد گفت: به‌جز نوسانات ارز تک‌روی ایرلاین‌ها مشکلات متعددی برای مصرف‌کنندگان حمل‌ونقل هوایی ایجاد کرده است.

حرمت ‌الله رفیعی افزود: دو موضوع ارز ثانویه و زیاده‌خواهی ایرلاین ها باعث افزایش قیمت بلیت‌های هوایی داخلی شده که برخی از این عوامل مانند نقش ایرلاین ها و اثر روانی ارز تأثیر بیشتری بر افزایش قیمت بلیت‌ها تاثیر داشته است.

رفیعی در خصوص نقش ایرلاین های در افزایش قیمت‌ها گفت: ایرلاین های مدعی هستند افزایش قیمت بلیت به علت زیاده‌خواهی آژانس‌های هوایی است درحالی‌که درآمد شرکت‌های مزبور از هر بلیت فقط 5 درصد است.

وی گفت: متأسفانه ایرلاین ها مکرراً اقدام به افزایش قیمت خود بعد از قرارداد با آژانس‌های هوایی می‌کنند؛ و زمانی که با مقاومت آژانس‌ها روبرو می‌شوند به یک آژانس مسافری بری دیگری مراجعه می‌کنند.

وی بابیان اینکه به‌جز ایران ایر و آسمان که به اقتضای برهه زمانی خود را دولتی و خصولتی می‌نامند بقیه ایرلاین ها خصوصی هستند گفت: با آزادسازی نرخ بلیت‌ها هر ایرلاینی برای خود قیمت تعیین می‌کند.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: پیش از سیاست‌های جدید ارزی در فروردین‌ماه، خطوط هواپیمایی داخلی بر اساس ارز ۳۵۰۰ تومانی هزینه و بر همان اساس قیمت بلیت را مشخص می‌کردند، بعد از تغییرات فروردین‌ماه قیمت ارز ۴۲۰۰ تومان شد.

وی ادامه داد: اکنون باسیاست‌های جدید ارزی، خطوط هواپیمایی باید ارز موردنیاز خود را از صرافی‌ها و باقیمت ارز ثانویه که اکنون حدود ۸ تا ۹ هزار تومان است تأمین کنند بنابراین قیمت بلیت‌های داخلی به میزان قابل‌توجهی افزایش یافت.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران در مورد علت تأثیر قیمت ارزبر مسیرهای داخلی توضیح داد: اگرچه صنعت هواپیمایی به‌شدت وابسته به خارج از کشور است. بیش از ۶۰ درصد هزینه‌های شرکت‌های هواپیمایی ارزی است و شرکت‌ها برای تعمیر، نگهداری، تأمین قطعات، اجاره هواپیما، حتی خرید روغن هواپیما و بسیاری موارد دیگر نیاز به ارز دارند. اما در این برهه زمانی قیمت سوخت و مسئله نگهداری چندان فرق فاحشی با گذشته نداشته و این افزایش قیمت‌ها دور از انتظار است.

رفیعی گفت:بخشی از مسافران پروازهای داخلی به‌جز مسئله گردشگری مربوط به مسائل کاری ،تجاری و آموزشی که هزینه مسافر را سازمان مربوطه به‌خصوص سازمان‌های دولتی پرداخت می‌کنند و چون تعداد این افراد زیاد است اعتراض بقیه مسافران شنیده نمی‌شود .

وی در مورد قیمت بلیت پروازهای خارجی اظهار کرد: پیش‌ازاین به‌صورت هفتگی قیمت ارز چک می‌شد و قیمت دلار ۴۲۰۰ هزار تومان بود و معادل آن قیمت برای بلیت‌ها تعیین می‌شد و شرکت‌ها ارز خود را از بانک مرکزی دریافت می‌کردند اما اکنون گفته‌شده قیمت‌ها بر اساس قیمت ارز در سایت نیما تعیین می‌شود که به‌طور میانگین اکنون بالای 8 هزار تومان است.

رفیعی درنهایت در خصوص راهکار اجرایی برای کاهش قیمت‌ها گفت:برای حل این مورد باید به دنبال تشکیل کمیته چندجانبه با نماینده ایرلاین های بخش خصوصی ، نماینده آژانس‌های مسافرتی و نماینده حاکمیتی و قانونی باشیم تا بتوانیم در یک جمع دوستانه و مسئولانه به یک نرخ منصفانه دست پیدا کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات

  • انتشار در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ,
  • نویسنده:
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
  • لینک کوتاه مطلب : https://www.apstour.com/?p=61815
  • اشتراک این مطلب:
  • فیسبوک کلوب فیسنما لینکدین توییتر

برچسب ها

شبکه های اجتماعی ما

تماس با آژانس

02122887100

پشتیبانی 24 ساعته