مدارک سفارت ونزوئلا

مدارک سفارت ونزوئلا

درباره ونزوئلا

اگر قصد سفر به کشور ونزوئلا را دارید فقط کافیست بلیط به مقصد این کشور را تهیه کنید .

کشور ونزوئلا به دللیل روابط حسنه با کشور ایران برای گردشگران این کشور نیازی به اخذ ویزا را ندارند.

قبل از هر چیز باید بدانید که سفر کردن به ونزوئلا اصلا کار راحتی نیست، اگر بخواهم دقیق‌تر بگم اصلا گشت و گذار در این کشور کار هر کسی نیست و ممکنه با خطرات یا سختی‌های زیادی روبرو بشید که به تمامی این موارد در مقاله راهنمای سفر به ونزوئلا پرداخته‌ایم.

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره شده، مسافران ایرانی می‌توانند حداکثر مدت 15 روز را بدون نیاز به ویزا در این کشور حضور داشته باشند و به بازدید از چاذبه‌های این کشور آمریکای جنوبی بروند.

چنانچه قصد دارید تا بیش از این مدت را تحت هر شرایطی دارید باید با مدارک خواسته شده به سفارت ونزوئلا در تهران مراجعه کنید.

ویزای توریستی ونزوئلا

تمامی شهروندان ایرانی می‌توانند بدون نیاز به اخذ روادید به این کشور سفر کنند و حداکثر 15 روز اقامت داشته باشند.

در صورتی که تمایل دارید تا بیش از این مدت در این کشور به عنوان گردشگر در این کشور اقامت داشته باشید می‌بایست از سفارت این کشور ویزا اخذ نمایید.

مدارک سفارت برای دیدار دوستان

  • تکمیل فرم تقاضای ویزای ونزوئلا که باید به یکی از دو زبان انگلیسی یا اسپانیولی کامل شود.
  • گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • 3 قطعه عکس 4×3 رنگی با زمینه سفید که به تازگی گرفته شده باشد و با چهره فعلی متقاضی کاملا تطابق داشته باشد.
  • کپی از صفحات اول و دوم پاسپورت و تمامی صفحاتی که مهر خورده است.
  • گواهی اشتغال به کار که در آن سمت، درآمد و سابقه متقاضی ویزای ونزوئلا در آن درج شده باشد یا گواهی اشتغال به تحصیل
  • گردش 3 ماه آخر حساب بانکی که بر روی سربرگ انگلیسی بانک چاپ و توسط امور بین‌الملل بانک مهر شده باشد.
  • رزرو قطعی بلیط رفت و برگشت
  • رزرو بلیط هتل یا دعوت‌نامه
  • گواهی سلامت پزشکی
  • در نهایت مصاحبه با بخش کنسولی که به یکی از زبان‌های اسپانیولی، انگلیسی یا فارسی انجام میشود.

ویزای تجاری ونزوئلا

  • تکمیل فرم تقاضای ویزای ونزوئلا که باید به یکی از دو زبان انگلیسی یا اسپانیولی کامل شود.
  • گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • 3 قطعه عکس 4×3 رنگی با زمینه سفید که به تازگی گرفته شده باشد و با چهره فعلی متقاضی کاملا تطابق داشته باشد.
  • کپی از صفحات اول و دوم پاسپورت و تمامی صفحاتی که مهر خورده است.
  • ارائه مدارک شرکت
  • گردش 3 ماه آخر حساب بانکی که بر روی سربرگ انگلیسی بانک چاپ و توسط امور بین‌الملل بانک مهر شده باشد.
  • رزرو قطعی بلیط رفت و برگشت
  • رزرو بلیط هتل یا دعوت‌نامه
  • گواهی سلامت پزشکی

نکات مربوط به اخذ ویزای ونزوئلا

مصاحبه با متقاضیان روادید ونزوئلا در روزهای سفه‌شنبه و در محل سفارت این کشور در تهران انجام میگیرد.

مدارک مربوطه و گواهی کار باید توسط مترجم رسمی به زبان اسپانیایی ترجمه و به تایید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ایران برسد.

چنانچه موفق به اخذ ویزای ونزوئلا شدید باید مبلغ 30 دلار (برای ویزای تجاری 60 دلار) را بابت رسیدگی به پرونده به حساب تعیین شده سفارت واریز نمایید.

سفارت هیچگونه اطلاعاتی از طریق تلفن به شما نخواهد داد و در صورت لزوم بخش کنسولگری با شما تماس خواهد گرفت.

معمولا مدت زمان پروسه اخذ ویزای ونزوئلا تا 14 روز به طول خواهد انجامید.

آدرس سفارت ونزوئلا در تهران

تهران، خیابان فرمانیه، خیابان کامرانیه شمالی

به ما امتیاز دهید
[کل: 5 میانگین: 3.4]