ویزای آلمان

ویزای آلمان

دریافت ویزای آلمان

آلمان به عنوان یک مقصد گردشگری مورد توجه قرار دارد. سالانه درخواست صدور ویزا آلمان به تعداد قابل توجهی از سوی ایرانیان انجام می گیرد.

گردشگرانی که برای دریافت ویزای توریستی آلمان اقدام می کنند، باید مدارک خود را تکمیل کرده باشند.

ویزای توریستی این کشور، به مدت 3 ماه اعتبار دارد. به این معنی که توریست ها می توانند حداکثر 3 ماه در مقصد بمانند.

سفارتخانه روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه باز است.

ساعات کاری برای دریافت مدارک صدور ویزا از 14:30 تا 15:30 می باشد.

برای تحویل پاسپورت هم باید بین ساعت های 10:00 تا 12:00 و یا 13:00 تا 15:00 اقدام نمایید.

دریافت تائیدیه مدارک نیز هر روز کاری از ساعت 7 صبح الی 14:30 بعد از ظهر انجام می شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی آلمان

  • نسخه چاپی فرم تکمیل شده ی درخواست ویزا

  • شناسنامه فرد + ترجمه

  • پاسپورت فرد متقاضی + ترجمه

  • دعوتنامه (در صورت وجود)

  • تضامین مالی (سند ملک یا تضامین بانکی)

  • گواهی اشتغال به کار (برای کارمندان)

  • روزنامه رسمی (برای صاحبان شرکت ها و مشاغل)

  • پروانه کسب (برای صاحبان مشاغل آزاد)

  • بیمه مسافرتی + ترجمه

  • بلیط رفت و برگشت

  • مدارک رزرو هتل در کشور مقصد

تعیین وقت مصاحبه سفارت

سفارت آلمان شرایط خاصی برای مصاحبه ایجاد کرده است. این وقت از طریق شرکت های کارگزار ویزا تعیین شده و متقاضی می تواند از این طریق اقدام کند.

به یاد داشته باشید روز مصاحبه حتما تمامی مدارک گفته شده را همراه ببرید.

مصاحبه در دفتر کارگزاری صورت گرفته و پاسخ را نیز می توانید از همین دفتر دریافت نمایید.

مدت پاسخ گویی به تقاضای صدور روادید، غالبا بیش از 3 هفته به طول نمی انجامد.

آدرس سفارت: تهران، خیابان فردوسی، پلاک 320- 324

شماره تماس: 39990000-021

آدرس وب سایت: www.tehran.diplo.de

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه 09126888665 تماس بگیرید.

آژانس اسمان پر ستاره مجری مستقیم در خصوص بلیط آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان و تور اروپا 02122887100

مدارک سفارت آلمان

رزرواسیون بلیط