راهنمای کامل دریافت ویزا

راهنمای کامل دریافت ویزا

پیش از این برای دریافت ویزا هر کشوری لازم بود که حتما به سفارت آن کشور خاص مراجعه شود. و از راهنمای کامل دریافت ویزا  استفاده کنید.اما با راه اندازی سیستم های آنلاین، امکان دریافت وقت سفارت به وسیله ی اینترنت فراهم بوده و متقاضیان می توانند وقت سفارت خود را از طریق آنلاین تنظیم نمایند.

راهنمای کامل دریافت ویزاچطور وقت ویزا بگیریم؟

برای دریافت وقت ویزا نیازی نیست که حتما به محل سفارت مراجعه نمایید. بلکه می توانید به صورت آنلاین فرم درخواست ویزا را پر کرده و نوبت سفارت را نیز از طریق ایمیل اخذ کنید.

دریافت ویزا توریستی کشورهای اروپایی چگونه است؟

سخت ترین مدل دریافت ویزا برای ایرانیان، ویزای کشورهای اروپایی می باشد. برای سفر به بیشتر کشورهای اروپایی جذاب و دیدنی لازم است که ویزای شینگن اخذ نمایید.دقت داشته باشید که با توجه به زمان بر بودن پروسه ی دریافت ویزا، لازم است که حتما حداقل 2 ماه قبل برای این کار اقدام نمایید.

مراحل دریافت ویزا توریستی کدامند؟

همان طور که پیشتر نیز گفتیم برای دریافت ویزا، نخستین اقدام پر کردن فرم درخواست روادید می باشد. این فرم را می توانید به صورت حضوری از سفارت کرده و یا از وب سایت آن دانلود نمایید.به خاطر داشته باشید که ضمن پر کردن این فرم به صورت آنلاین، حتما باید نسخه ی پرینت گرفته شده ی آن را به همراه دیگر مدارک در پرونده خود قرار دهید. سفارت در روز مصاحبه و دریافت مدارک، حتما این فرم را به صورت پرینت شده و فیزیکی از متقاضی دریافت خواهد کرد.در غیراینصورت زحمات شما به هدر رفته و تقاضایتان مورد بررسی قرار نمی گیرد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کدامند؟

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی شامل موارد زیر می شود:

  • فرم درخواست ویزا سفارت

  • دو قطعه عکس پرسنلی بدون روتوش (تصاویر 4*3 باشند)

  • پاسپورت با داشتن دو برگه سفید

  • اصل و کپی شناسنامه به همراه ترجمه آن

  • اصلی و کپی مدارک شغلی به همراه ترجمه آن

  • ضمانت مالی مورد نیاز

  • اصل و کپی بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30 هزار یورو

  • اصلی و کپی بلیط هواپیما (این بلیط می تواند خریداری شده یا رزرو گشته باشد.)

  • اصلی و کپی تصویر رزرو هتل

  • دعوتنامه پر شده (در صورتی که فرد متقاضی به وسیله یکی از شهروندان کشور مقصد دعوت شده باشد.)

  • پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری (این پرینت باید به مهر و امضای بانک مربوط همراه باشد.)

  • برای شاغلین: آخرین روزنامه رسمی برای مدیران و اعضای هیأت مدیره شرکت ها (از تاریخ انتشار روزنامه رسمی نباید بیش از 3 سال گذشته باشد.)

  • برای شاغلین به مشاغل آزاد نیز پروانه ی کسب یا کارت بازرگانی لازم خواهد بود.

مدارک فوق در ابتدا کافی خواهند بود، اما به خاطر داشته باشید که ممکن است سفارتخانه به دلایلی و در موارد خاص،

مدارک تکمیلی و بیشتری از متقاضی دریافت نماید.

هزینه دریافت ویزا چقدر است؟

برای دریافت ویزا اروپایی باید هزینه های زیر را برای خود متصور باشید:

هزینه صدور ویزا برای بزرگسالان: معادل 60 یورو

هزینه صدور ویزا برای کودکان بین 6 تا 12 سال: معادل 35 یورو

هزینه صدور ویزا برای کودکان زیر 6 سال: رایگان

نکته: لازم به ذکر است که افراد فامیل درجه ی یک شهروندان کشور مقصد، نیازی به پرداخت هزینه برای دریافت ویزا نخواهند داشت.این افراد شامل پدر، مادر، فرزند، همسر، پدربزرگ، مادربزرگ و نوه ها می شوند.پس از تکمیل مدارک و تعیین وقت سفارت از طریق ایمیل، با در دست داشتن این ها در روز و زمان مشخص شده، به سفارت خانه مراجعه نموده و مصاحبه حضوری خود را با موفقیت پشت سر بگذارید.

ویزای تجاری چیست؟

ویزای تجاری زمانی صادر می شود که سفر به قصد تجارت، کسب و کار و مربوط به آن باشد.این ویزا غالبا برای حضور پیدا کردن متقاضی در یک جلسه ی کاری، کنفرانس و مانند آن صادر می گردد.

مراحل دریافت ویزا تجاری کدامند؟

برای دریافت ویزا تجاری باید مدارک خود را به قرار زیر آماده سازید:

تکمیل فرم درخواست ویزا

دو قطعه عکس ۳ در ۴ بدون رتوش

 – پاسپورت با داشتن حداقل دو برگه سفید و حداقل سه ماه اعتبار

دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت کشور مقصد  به همراه تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت

معرفی نامه و سربرگ شرکت ایرانی که متقاضی را در استخدام خود دارد و اطلاعات شناسنامه و پاسپورت فرد در آن موجود باشد.

 – تاریخ و مدت زمان سفر فرد متقاضی

 – توضیح سمت کاری فرد در شرکت (در صورتی که فرد متقاضی صاحب شرکت نباشد، باید نامه ای

در این خصوص و در توضیح مقام وی در شرکت در سربرگ و با مهر و امضا ضمیمه گردد.)

 – تائیدیه ی شرکت مبنی بر پرداخت تمامی هزینه های فرد در طول اقامتش در کشور مقصد

 – مدارکی که ثابت کند شرکت ایرانی با شرکت کشور مقصد دارای روابط حقیقی است.

این مدارک می تواند شامل بازگشایی اعتبار نامه، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره باشد.

– آخرین روزنامه رسمی که از تاریخ آن کمتر از سه سال سپری شده باشد. (در غیر این صورت پروانه کسب یا کارت بازرگانی)

 – اصل و نسخه ی کپی شناسنامه ی متقاضی که به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.

 – اصل و نسخه ی کپی مدارکی که گویای واقعی بودن شرکت ایرانی باشد.

– بیمه مسافرتی

– بلیط هواپیما (یا رزرو بلیط)

– نسخه ی اصلی و کپی مدارک تأمین مالی برای افراد دارای شغل آزاد

چطور ویزای دانشجویی و تحصیلی بگیریم؟

ویزای دانشجویی برای تحصیل متقاضیان در کشور مقصد اروپایی صادر می شود. برای دریافت این ویزا باید از قبل پذیرش در یکی از دانشگاه های کشور مقصد اروپایی را گرفته باشید.این پذیرش در دانشگاه خارجی، نشان دهنده ی این است که قصد فرد متقاضی ویزا برای سفر به کشور اروپایی، تحصیل در دانشگاه مزبور می باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی کدامند؟

  • برای اخذ ویزای دانشجویی و تحصیلی باید آخرین مدرک تحصیلی فرد متقاضی به اضافه ی ریز نمرات وی تهیه شده و ترجمه ی رسمی گردد.

        هر دوی این مدارک باید با مهر وزارت دادگستری و امور خارجه ممهور شوند.

  • نسخه ترجمه شده شناسنامه

  • اصل و نسخه کپی پاسپورت

  • فرم چاپی و پر شده درخواست ویزا

  • سه قطعه عکس با داشتن پشت نویسی

  • گردش سه ماهه حساب فرد متقاضی یا والدین وی (این گردش مالی برای کارشناسی و کارشناسی ارشد به ترتیب 3 و 2 سال می باشد.)

  • تضمین مالی (این تضمین مالی برای اطمینان بخشی از حمایت مالی از دانشجو در کشور مقصد می باشد.

     زیرا این ویزا برای تحصیلات داده می شود و فرد متقاضی اجازه ی کار کردن در کشور را نخواهد داشت.)

  • نسخه ی اصلی و کپی مدرک زبان انگلیسی (این مدارک می توانند مربوط به آزمون های IELTS، TOEFL، MCHE و TOLIMO باشند.)

  • دو نسخه پرینت گرفته شده اس مدرک پذیرش دانشگاه خارجی

  • بلیط

  • برگه رزرو هتل (این رزرو باید از نخستین روز تاریخ بلیط به مدت 20 روز حداقل باشد.)

  • شرح دروس دوره کارشناسی به زبان کشور مقصد (در صورتی که متقاضی برای دوره کارشناسی ارشد پذیرش گرفته باشد.)

برخی سوالات در خصوص دریافت ویزا

صدور ویزا چقدر طول می کشد؟

در مراحل و مدت زمان صدور ویزا، مهم است که وقت مصاحبه چه زمانی تعیین شود. پس از آن ظرف دو هفته جواب ویزا خواهد آمد.

آیا باید برای تمام اعضای خانواده وقت ویزا گرفته شود؟

توجه داشته باشید که دریافت وقت برای تمامی اعضای خانواده که مایل به سفر به هر علتی هستند، باید گرفته شود. تنها کودکان زیر 12 سال تحت قیومیت والدین خود قرار داشته و نیازی به حضور در روز مصاحبه ندارند.پس از آماده سازی مدارک فوق و تعیین وقت سفارت، در جلسه مصاحبه حضور پیدا کرده و کلیه مدارک را نیز تحویل دهید.

رزرواسیون بلیط 

ویزای شنگن

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *