ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

ویزا توریستی ایتالیا

ایتالیا در شمار کشورهای حوزه ی شنگن قرار دارد که برای سفر به آن باید ویزای ایتالیا اخذ نمایید.

برای دریافت ویزا ایتالیا لازم است که ابتدا فرم درخواست را داشته باشید.

با دریافت ویزا توریستی ایتالیا می توانید به دیگر کشورهای شنگن نیز سفر کنید.

دریافت فرم درخواست ویزا ایتالیا

فرم درخواست را می توان به صورت حضوری از سفارت خانه گرفت. همین طور شما می توانید این فرم را از وب سایت دانلود نمایید.

پس از تکمیل فرم درخواست ویزا و تهیه تمام مدارک لازم، برای وقت سفارت منتظر بمانید.

این وقت پس از ارسال آنلاین فرم ثبت نام و درخواست اینترنتی، از طریق ایمیل مشخص می گردد.

مدارک لازم جهت دریافت ویزا توریستی ایتالیا

برای دریافت ویزا توریستی این کشور به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

  • فرم درخواست ویزا

  • پاسپورت با دو برگه سفید و اعتبار

  • اصلی و کپی شناسنامه + ترجمه

  • اصلی و کپی مدارک شغلی + ترجمه

  • ضمانت مالی که شامل موارد متعددی می تواند باشد.

  • اصلی و کپی بیمه مسافرتی

  • اصلی و تصویر رزرو هتل (در صورت وجود)

  • اصلی و تصویر بلیط پرواز

لازم به ذکر است، متقاضیانی که دارای دعوتنامه باشند، باید این دعوتنامه را نیز ضمیمه مدارک خود نمایند.

سفارت ایتالیا هر روز به جز جمعه ها و شنبه ها باز است.

ساعات کار آن از 8 صبح الی 14 بعد از ظهر در روزهای گفته شده می باشد.

جهت اخذ جواب ویزا مبنی بر پذیرفته شدن یا خیر، می باید در روزها و ساعات زیر مراجعه نمایید:

یکشنبه ها: 12 تا 13 بعد از ظهر

دوشنبه ها: 14 تا 15 بعد از ظهر

پنج شنبه ها 14 تا 15 بعد از ظهر

آدرس سفارت خانه: تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، پلاک 15

شماره تماس: 22047802-021

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه 09126888665 تماس بگیرید.

آژانس اسمان پر ستاره مجری مستقیم در خصوص بلیط ایتالیا ، ویزای ایتالیا، تور ایتالیا و تور اروپا 02122887100

مدارک سفارت ایتالیا