ویزای شنگن

ویزای شنگن

ویزای شنگن
ویزای شنگن

 

با داشتن لیبل ویزای شنگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن سفر کنید.

که عبارتند از:دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان، اتریش، بلژیک  ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردید. برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید. همه ما می دانیم که انگلیس جزو کشورهای پیمان شینگن نیست و برای سفر به آن باید ویزای خود این کشور را دریافت کرد.

مدت زمان اخذ ویزا توریستی

  • برای بار اول قاعدتا به شما ویزای شینگن ۱۴ روزه تعلق می گیرد.
  • سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید زیرا برای درخواست بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.
  • اگر قصد دارید با دعوت نامه ویزای شینگن اخذ کنید، سعی کنید از شخص با موقعیت اجتماعی خوب و یا شرکتی معتبر دعوت نامه دریافت کنید زیرا این در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

شرایط اصلی و مدارک ویزای شنگن

1.  اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه
2. قطعه عکس در انداز6*4 رنگی ، تمام رخ ، با زمینه سفید و بدون روتوش
3. اصل شناسنامه به همراه یک سری کپی (کلیه مدارک در صورت نیاز ترجمه شود)
4. اصل سند مالكيت به همراه یک سری کپی (در صورت نیاز)

5. گواهي تمکن مالی صادره ازاموربین الملل بانک،همراه با پرینت 3ماه آخرسفربرای دارندگان حساب های جاری. کپی ازقراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلندمدت برای دارندگان حساب های سپرده (حداقل مانده حساب40میلیون)

لینک های مرتبط:

مدارک ویزا شنگن

ویزا یکبار تردد | مولتی

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 5]