ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا

ویزا توریستی اسپانیا

اخذ ویزا اسپانیا برای توریست هایی که به این کشور زیبای اروپایی سفر می کنند، مشمول مراحلی است.

با اخذ ویزای توریستی اسپانیا می توانید به مدت 90 روز در این کشور بمانید.

برای ثبت نام می باید به وب سایت BLS وارد شوید. آدرس وب سایت مطابق https://blsspain-iran.com/persian می باشد.

این وب سایت به عنوان رابط میان متقاضی و کنسول گری عمل می کند.

لازم است که آدرس ایمیل خود را در محل خواسته شده وارد کرده و مراحل را طی نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اسپانیا

برای دریافت ویزا این کشور پیش از روز مصاحبه، لازم است مدارک زیر را تهیه نمایید:

  • فرم درخواست چاپی تکمیل شده

  • عکس 4*3 بدون روتوش (زمینه سفید)

  • اصل و نسخه کپی کارت ملی و شناسنامه + ترجمه

  • مدارک اشتغال + ترجمه

  • مدارک اثبات تمکن مالی + ترجمه ( این مدارک می تواند شامل سند ملک یا نامه بانکی اثبات دارایی ها با مهر و امضا باشد.)

  • اصل و کپی بلیط رفت و برگشت (دقت داشته باشید که بلیط حتما باید رفت و برگشت باشد.

  • زیرا سفارتخانه باید از برگشت متقاضی پیش از پایان 90 روز اطمینان پیدا کند.)

  • اصلی و کپی رزرو هتل

پس از تکمیل مدارک فوق می باید در روز مصاحبه به محل سفارت مراجعه نمایید.

در همین روز مبلغ لازم برای اخذ ویزا، از متقاضی دریافت خواهد شد.

نکته: ترجمه مدارک باید به زبان اسپانیولی باشد.

به خاطر داشته باشید که مدارک ترجمه شده باید به تائید وزارت امور خارجه و دادگستری برسد.

در غیر این صورت مدارک فاقد اعتبار خواهند بود.

غالبا توصیه می شود که برای ترجمه مدارک، از مترجم های رسمی استفاده نمایید.

هزینه دریافت ویزا نیز معادل 60 یورو می باشد.

آدرس سفارت: تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره 10

تلفن: 22568681-021 / 22568684-021

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶- ۹

برای مشاوره ثبت نام ویزای اسپانیا با شماره های 22887100-021  تماس بگیرید.

مدارک سفارت اسپانیا

رزرواسیون بلیط