ویزای سوئیس

کشور سوئیس نیز در حوزه شینگن قرار دارد و برای سفر به آن باید ویزای سوئیس را خریداری کنید.

جهت دریافت این ویزا باید فرم درخواست را گرفته و آن را در نسخه چاپی و آنلاین تکمیل نمایید.

مدارک لازم برای اخذ ویزا سوئیس

برای دریافت این ویزا باید مدارک زیر را آماده نمایید:

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

  • نسخه اصلی و کپی کارت مالی + ترجمه

  • نسخه اصلی و کپی شناسنامه + ترجمه

  • فرم چاپی درخواست ویزا (تکمیل شده)

  • 2 قطعه عکس رنگی 4*6 بدون روتوش (پس زمینه عکس سفید باشد و تصویر کاملا مطابق با ظاهر فعلی)

  • کپی ویزاهای قبلی دریافت شده (به ویژه اگر پیش از این ویزای یکی از کشورهای اروپایی را دریافت کرده باشید)

  • گردش حساب 6 ماه اخیر و گواهی تمکن مالی

  • برای کارمندان گواهی اشتغال به کار و فیش حقوقی

  • برای صاحبان مشاغل کارت بازرگانی / پروانه کسب / ثبت شرکت

  • برای افراد بازنشسته: گواهی بازنشستگی

  • برای دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل

  • بیمه مسافرتی

  • بلیط هواپیما

  • برگه ی رزرو هتل

  • تضمین مالی (سند ملک) + 50 میلیون تومان ضمانت برگشت

پس از تعیین وقت مصاحبه باید تمام مدارک فوق را همراه داشته و با خود به سفارت ببرید.

لازم است که برای تمامی اعضای خانواده که قصد سفر دارند، وقت مصاحبه گرفته شود.

بعد از انجام مصاحبه، ظرف دو هفته پاسخ را به وسیله ی ایمیل دریافت خواهید کرد.

در صورت موافقت با صدور ویزای درخواستی، می توانید در روزها و ساعات تعیین شده برای دریافت آن مراجعه نمایید.

آدرس سفارت سوئیس: تهران، الهیه، خیابان بوستان، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک 2

شماره تماس: 021-22008333

آدرس وب سایت سفارت سوئیس: https://www.eda.admin.ch/tehran

ساعات کاری سفارت سوئیس: یکشنبه الی پنج شنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر

برای مشاوره ثبت نام ویزای سوئیس با شماره های 22887100-021  تماس بگیرید.

مدارک سفارت سوئیس

رزرواسیون بلیط

ویزای شنگن 

راهنمای دریافت ویزا